Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar adetime 3 gün var fakat adet kanı gibi kanamam geldi okuyorum bazı bünyede hamileykende oluyormuş kasıklarım da aşırı bir agrı var aynı durumunyasayan varmı ?
Merhaba arkadaşlar adetime 3 gün var fakat adet kanı gibi kanamam geldi okuyorum bazı bünyede hamileykende oluyormuş kasıklarım da aşırı bir agrı var aynı durumunyasayan varmı ?
Merhaba canm adetten birkaç günü once gelen kanama genelde yerleşme kanaması derler ama o normal adet kanı gibi olmuyormuş renk olarak
Yanı ben yaşamadım ama okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorım
Merhaba canm adetten birkaç günü once gelen kanama genelde yerleşme kanaması derler ama o normal adet kanı gibi olmuyormuş renk olarak
Yanı ben yaşamadım ama okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorım