Adete 3 gün kala kanama

aydg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
4
7
1
26
Merhaba arkadaşlar adetime 3 gün var fakat adet kanı gibi kanamam geldi okuyorum bazı bünyede hamileykende oluyormuş kasıklarım da aşırı bir agrı var aynı durumunyasayan varmı ?

Merhaba arkadaşlar adetime 3 gün var fakat adet kanı gibi kanamam geldi okuyorum bazı bünyede hamileykende oluyormuş kasıklarım da aşırı bir agrı var aynı durumunyasayan varmı ?
Canim dollenme olunca adet kani gibi gelmiyo diye biliyorum lekelenme oluyo sen muhtemelen erken adet olmus olabilirsin

Merhaba canm adetten birkaç günü once gelen kanama genelde yerleşme kanaması derler ama o normal adet kanı gibi olmuyormuş renk olarak
Yanı ben yaşamadım ama okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorım

Merhaba canm adetten birkaç günü once gelen kanama genelde yerleşme kanaması derler ama o normal adet kanı gibi olmuyormuş renk olarak
Yanı ben yaşamadım ama okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorım
Bencede erken adet olmuş olabilirsin

Çok teşekkür ederim İyice kafalar karıştı ya adet görürken hamile olanları okudukça insan panik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…