Adete 3 gün kala kanama

aydg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
4
7
1
26
Merhaba arkadaşlar adetime 3 gün var fakat adet kanı gibi kanamam geldi okuyorum bazı bünyede hamileykende oluyormuş kasıklarım da aşırı bir agrı var aynı durumunyasayan varmı ?

Merhaba arkadaşlar adetime 3 gün var fakat adet kanı gibi kanamam geldi okuyorum bazı bünyede hamileykende oluyormuş kasıklarım da aşırı bir agrı var aynı durumunyasayan varmı ?
Canim dollenme olunca adet kani gibi gelmiyo diye biliyorum lekelenme oluyo sen muhtemelen erken adet olmus olabilirsin

Merhaba canm adetten birkaç günü once gelen kanama genelde yerleşme kanaması derler ama o normal adet kanı gibi olmuyormuş renk olarak
Yanı ben yaşamadım ama okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorım

Merhaba canm adetten birkaç günü once gelen kanama genelde yerleşme kanaması derler ama o normal adet kanı gibi olmuyormuş renk olarak
Yanı ben yaşamadım ama okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorım
Bencede erken adet olmuş olabilirsin

Çok teşekkür ederim ☺️ İyice kafalar karıştı ya adet görürken hamile olanları okudukça insan panik oluyor

Back
X