5 yada 6 canımÇok hafif gördüm. Kaç dk içinde çıktı
2 gün sonra tekrar yaparsan varsa kesin çıkacaktırKizlar görebiliyormusunuz ? Çıplak gözle silik bir çizgi var
Gördün mü sen peki2 gün sonra tekrar yaparsan varsa kesin çıkacaktır
Evet silik bir çizgi görünüyor. Ama bende defalarca böyle olmuştu iki gün sonra yaptığımda hiç birşey yoktu, kuruma çizgisi ola bilir ama tabiki inşallah hamilesindir canımGördün mü sen peki
Evet silik bir çizgi görünüyor. Ama bende defalarca böyle olmuştu iki gün sonra yaptığımda hiç birşey yoktu, kuruma çizgisi ola bilir ama tabiki inşallah hamilesindir canım
Yarın yada ertesi gün tekrar test yap canım. Bir gün sonra bile koyulaşırBende sasmiyo canım ya .
Ben kan testi verdim zaten . Geçtiğimiz pazartesi 0.100 du . Yani yok eyvallah tamam . Ama dün de verdim ve sonucum 1.89 a yükselmişYarın yada ertesi gün tekrar test yap canım. Bir gün sonra bile koyulaşır
Ben akşam saatlerinde yapmıştım silik çıktı ertesi sabah yaptım daha koyuydu aynı akşam yine yaptım baya koyulaşmıştı
Aa hadi inşallah hayırlı olsunBen kan testi verdim zaten . Geçtiğimiz pazartesi 0.100 du . Yani yok eyvallah tamam . Ama dün de verdim ve sonucum 1.89 a yükselmişadete daha 3 gün var ve bugünde bu çizgi
Yarın yapamam yarın pazarAa hadi inşallah hayırlı olsunyarın tekrar ver iki katına çıkmışsa gebesin
İnşallah herşey gönlünüzce olsun. Bende pazartesi kalbini dinlemeye gidicem çok heyecanlıyımYarın yapamam yarın pazaranca pazartesi canım be
Oyyyy ne güzel heycanlar bunlar dimi ilk bebeğin mi kuzumİnşallah herşey gönlünüzce olsun. Bende pazartesi kalbini dinlemeye gidicem çok heyecanlıyım
EvetOyyyy ne güzel heycanlar bunlar dimi ilk bebeğin mi kuzum
AmannnnEvet5 sene sonra oldu
Bilmem kii, sağlıklı olsunda ne olursa olsun 5 sene bekledim cinsiyet fark etmezAmannnnkıyamam size benn ya ne hissediyorsun peki kız mı erkek mi ben erkek hissediyorum mesela
Aynen öyle balım . Benim bu dördüncü çaktırma artık benim içinde farketmez ama eşim erkek istiyo halbuki erkekte var kızdaBilmem kii, sağlıklı olsunda ne olursa olsun 5 seb bekledim cinsiyet fark etmez
İlk bebeğiniz mi olacaktiBen de gördüm ama tavsiyem adet gününüz geçmeden kan testi vermeyin ben de silik gördüm adete 2 gün kala eşimin ısrarıyla kan verdim 11 çıktı 4 gündür kendi kendimi yiyorum kimyasal mi o mu bu mu diye bugün gidip tekrar kan verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?