Adete 3 gün kala ovulasyon testi silik çizgi

kelebekdiyari2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
60
12
3
27
Kızlar adetime 3 gün var ovulasyon testim silik çıktı adetimden yaklaşık bir hafta sonra yumurtalama olmuştu iki gün içinde çatlama da olmuştu sizce bu neden böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20230802_190241.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 925
Kızlar adetime 3 gün var ovulasyon testim silik çıktı adetimden yaklaşık bir hafta sonra yumurtalama olmuştu iki gün içinde çatlama da olmuştu sizce bu neden böyle çıktı
Gebelik oluncada bazen ikinci çizgi ovulasyon da çıkabiliyor deniliyor istersen gebelik testi yap

Bugün yine yaptım ovulasyon testi dün belki yanlıştır diye biraz daha belirgin çıktı acaba ikinci kez yumurtalama olabilir mi ki adete 2 gün kaldı yani bilemedim

Eklentiler

• 16910660038715276347321805825137.webp
    92,1 KB · Görüntüleme: 994
Bugün yine yaptım ovulasyon testi dün belki yanlıştır diye biraz daha belirgin çıktı acaba ikinci kez yumurtalama olabilir mi ki adete 2 gün kaldı yani bilemedim
Bazen ayda iki kez yumurtlama olabiliyor diye okumuştum daha önce iki farklı yumurtaliktan farklı zamanlarda,adetini bekle bakalım bi canım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…