- 18 Temmuz 2023
- 60
- 12
- 3
- 27
- Konu Sahibi kelebekdiyari2
-
Gebelik oluncada bazen ikinci çizgi ovulasyon da çıkabiliyor deniliyor istersen gebelik testi yapKızlar adetime 3 gün var ovulasyon testim silik çıktı adetimden yaklaşık bir hafta sonra yumurtalama olmuştu iki gün içinde çatlama da olmuştu sizce bu neden böyle çıktı
Evet ama silik ya emin olamadım bazıları çizginin net olması gerektiğini söylüyorGebelik oluncada bazen ikinci çizgi ovulasyon da çıkabiliyor deniliyor istersen gebelik testi yap
Valla ben denedim canım silik çıktı hamileymisim tabi kesin diye bişey yok maalesefEvet ama silik ya emin olamadım bazıları çizginin net olması gerektiğini söylüyor
Çok sevindim senin adınaValla ben denedim canım silik çıktı hamileymisim tabi kesin diye bişey yok maalesef
Teşekkür ederimÇok sevindim senin adınabakalım günüm geçerse test yaparım
Teşekkür ederimisteyen herkese nasip olsun inşallah
Bazen ayda iki kez yumurtlama olabiliyor diye okumuştum daha önce iki farklı yumurtaliktan farklı zamanlarda,adetini bekle bakalım bi canım benceBugün yine yaptım ovulasyon testi dün belki yanlıştır diye biraz daha belirgin çıktı acaba ikinci kez yumurtalama olabilir mi ki adete 2 gün kaldı yani bilemedim
Bnce hamilesin ben geçen hafta bu testle hamile oldgmu öğrendimBugün yine yaptım ovulasyon testi dün belki yanlıştır diye biraz daha belirgin çıktı acaba ikinci kez yumurtalama olabilir mi ki adete 2 gün kaldı yani bilemedim
Yaa gerçekten mi çok sevindim senin adına birşey sormak istiyorum benmki gibi miydi yoksa kopkoyu olması gerekiyor diyorlar yaBnce hamilesin ben geçen hafta bu testle hamile oldgmu öğrendim
t cizgim kopkoyudu c silikYaa gerçekten mi çok sevindim senin adına birşey sormak istiyorum benmki gibi miydi yoksa kopkoyu olması gerekiyor diyorlar ya
Sen dedin diye gittim test aldım ve sonuç bu o kadar mutluyum kiii anlatamam sana yaa hala inanamıyorumt cizgim kopkoyudu c silik
Hayrlı olsn canm çok sevindimSen dedin diye gittim test aldım ve sonuç bu o kadar mutluyum kiii anlatamam sana yaa hala inanamıyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayrlı olsn canm çok sevindimsagsalim kucağına al inşallah
Tebrik ederim çok sevindim senin adınaBenimde çoook silikti 2 haftalık mı neymiş galiba şuan 3 aylık hamileyim
Teşekkür ederim siz en iyisi 1 haftadan sonra tekrar yaptırınTebrik ederim çok sevindim senin adına
Kan testi vermeyi düşünüyorum cumartesi günü tekrar evde test yapmama gerek yok zaten çıkmazsaTeşekkür ederim siz en iyisi 1 haftadan sonra tekrar yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?