Adete 3 gün kala silik çizgi

Ozmell

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
90
47
18
28
Kızlar merhaba. Adetime 3 gün var şuan. Dayanamadım bir erken gebelik bir de normal kaset test yaptım şimdi. Fotoğrafta göründüğü gibi 5 dk içinde böyle bi sonuc çıktı. Pembe olan erken gebelik testi. Sizce var mıdır? 🥲

Eklentiler

• 20221214_002436.webp
    20221214_002436.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 1.853
Ben olsam şimdiye havalara ucmustum neden emin olamıyorsun ki

Ben olsam şimdiye havalara ucmustum neden emin olamıyorsun ki
Geçen sene buna benzer bir testle yine adetten 3 gün önce ögrenmistim adetimden 1 gün once kan testi verdim 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama adet günümde adet oldum.. Bi kaç ay önce de yine silik çizgi çikmıstı ama kan testi negatif çıkmıştı o yüzden, Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah hepimizin hakkinda 🤲

Kızlar merhaba. Adetime 3 gün var şuan. Dayanamadım bir erken gebelik bir de normal kaset test yaptım şimdi. Fotoğrafta göründüğü gibi 5 dk içinde böyle bi sonuc çıktı. Pembe olan erken gebelik testi. Sizce var mıdır? 🥲
Normalde tek test olsa inanmayın derdim çünkü bana yalancı pozitif vermişti erken gebelik testi fakat her ikisi de hatalı olamaz herhalde 🥰 bence sabah ilk idrarınızla yeniden yapın🙏🏼

Var çünkü çizgi pembe, hayırlı olsun..

Amiinn inşallah, Allah razı olsun bugün beta verdim çok şükür 167.9 çıktı sonucum. İnşallah sağlikla devam eder 🤲❤❤❤
Allahım çok güzel 🥹 MaşaAllah MaşaAllah 🧿 Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏼

Allahım çok güzel 🥹 MaşaAllah MaşaAllah 🧿 Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏼
Canım beniim ilgine ve güzel dileklerine çok teşekkür ederim🌸Allah razı olsun Rabbim senin de gönlüne göre versin insallah en yakın zamanda güzel kalbinden geçen olsun.. Kimsenin kucağı bos kalmasın insallah🤲

Back
X