Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah vardır hala pek emin olamıyorumVar gb duruyor hayırlı olsun sağlıkla gelsin.
Geçen sene buna benzer bir testle yine adetten 3 gün önce ögrenmistim adetimden 1 gün once kan testi verdim 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama adet günümde adet oldum.. Bi kaç ay önce de yine silik çizgi çikmıstı ama kan testi negatif çıkmıştı o yüzden, Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah hepimizin hakkindaBen olsam şimdiye havalara ucmustum neden emin olamıyorsun ki
İnşallah, olursa eğer ilk gebeligim olucak kalbim ağzımda atıyo vallaEvet var![]()
Normalde tek test olsa inanmayın derdim çünkü bana yalancı pozitif vermişti erken gebelik testi fakat her ikisi de hatalı olamaz herhaldeKızlar merhaba. Adetime 3 gün var şuan. Dayanamadım bir erken gebelik bir de normal kaset test yaptım şimdi. Fotoğrafta göründüğü gibi 5 dk içinde böyle bi sonuc çıktı. Pembe olan erken gebelik testi. Sizce var mıdır?![]()
Ben de birgün böyle havalara uçtum gittim kan verdim negatif çıktı. Meğer test bozukmuş. Hayatımın en kötü günüydü. O yüzden insan emin olamıyor.Ben olsam şimdiye havalara ucmustum neden emin olamıyorsun ki
Elimde test kalmadıNormalde tek test olsa inanmayın derdim çünkü bana yalancı pozitif vermişti erken gebelik testi fakat her ikisi de hatalı olamaz herhaldebence sabah ilk idrarınızla yeniden yapın
![]()
Hadi inşaAllahElimde test kalmadıbugün test alıp tekrarlicam inşallah
![]()
şimdi yaptım bunu 2 dk olmadı hala şoktayımHadi inşaAllah![]()
Allah razi olsunVar çünkü çizgi pembe, hayırlı olsun..
sağlıkla ilerlesin inş.Allah razi olsunaz önce bir test daha yaptım attim fotoğrafını dünden bugune baya belirginleşmiş farklı testlerle yaptim ama
Amin inşallahsağlıkla ilerlesin inş.
Mis gibi hamilesiniz işteşimdi yaptım bunu 2 dk olmadı hala şoktayım
Amiinn inşallah, Allah razı olsun bugün beta verdim çok şükür 167.9 çıktı sonucum. İnşallah sağlikla devam ederMis gibi hamilesiniz işteçoookk tebrik ederim darısı bize inşaAllah
![]()
Allahım çok güzelAmiinn inşallah, Allah razı olsun bugün beta verdim çok şükür 167.9 çıktı sonucum. İnşallah sağlikla devam eder❤❤❤
Canım beniim ilgine ve güzel dileklerine çok teşekkür ederimAllahım çok güzelMaşaAllah MaşaAllah
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
![]()