- 27 Ekim 2021
- 2.031
- 461
- 73
- 28
- Konu Sahibi Eliftugceyilnaz133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoda da görünmüyor pek ama var gibi yarın tekrarlayayim mi ilk idrarla bilemdimResmin birinde azcik bisey var qaliba ama pek anlamadim
Canim bence bekle ben bilemedim burda baktım 6 gün varken bile yapmışlar belli olmuş ona güvenerek yaptım ama can sıkıntısıBenim adetime 4gun var ama catlatmanin 14cu gunu bugun test yapsammi bilemuyorum
Aynn yarın tekrarlamayi dusunuyorm bu ilk idrarimda degildiCanım göremedim biley belki fotodan yarın bi daha tekrarla istersen
sökülebiliyor mu bu test içine baksaydık canım şu anda ben seçemedim ama kameraya zaten gözle görülen tam yansımıyor sen kızarıklık görüyor musun tamamen bembeyaz mıTestimi tekrrladim bugün iilk idrarla adete 2 gün kala bakar misinz
Hafif kızarıklık varsökülebiliyor mu bu test içine baksaydık canım şu anda ben seçemedim ama kameraya zaten gözle görülen tam yansımıyor sen kızarıklık görüyor musun tamamen bembeyaz mı
tamam bekle şimdi kendini strese sokma adet günü tekrar yap gelmezse, çok zihnim bulanıyor diyorsan kan ver ama kesin sonuç için adet günü verirsen daha net olur benceHafif kızarıklık var
Bekleyelim bakalimtamam bekle şimdi kendini strese sokma adet günü tekrar yap gelmezse, çok zihnim bulanıyor diyorsan kan ver ama kesin sonuç için adet günü verirsen daha net olur bence
HaYr canm adet oldumCanım.naptin gebemisin?