U ueayy97 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 11 Aralık 2022 8 2 1 28 16 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ueayy97 #1 Merhabalar adetime 3 gün var 2 haftadır göğüslerim ağrıyo ve uçlarında hafif koyulaşma, kasık ağrısı var ara ara. Test yapsam çıkar mı sizce?
Merhabalar adetime 3 gün var 2 haftadır göğüslerim ağrıyo ve uçlarında hafif koyulaşma, kasık ağrısı var ara ara. Test yapsam çıkar mı sizce?
M monaaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2022 130 56 28 29 16 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ueayy97 #2 ueayy97 .!.: Merhabalar adetime 3 gün var 2 haftadır göğüslerim ağrıyo ve uçlarında hafif koyulaşma, kasık ağrısı var ara ara. Test yapsam çıkar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Yapın çıkar benim 2 gün kala bariz belirgin çıktı sadece göğüs ağrısı vardı bende sizin gibi hamilelik belirtisi ararken hiç birini yaşamadım
ueayy97 .!.: Merhabalar adetime 3 gün var 2 haftadır göğüslerim ağrıyo ve uçlarında hafif koyulaşma, kasık ağrısı var ara ara. Test yapsam çıkar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Yapın çıkar benim 2 gün kala bariz belirgin çıktı sadece göğüs ağrısı vardı bende sizin gibi hamilelik belirtisi ararken hiç birini yaşamadım
Yesmar Yesmarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2021 2.304 1.433 63 16 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ueayy97 #3 ueayy97 .!.: Merhabalar adetime 3 gün var 2 haftadır göğüslerim ağrıyo ve uçlarında hafif koyulaşma, kasık ağrısı var ara ara. Test yapsam çıkar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Aynı belirtiler bende de var ayriyeten sırtımda da ağrı var benim düzenli mi oluyorsunuz adetinizi
ueayy97 .!.: Merhabalar adetime 3 gün var 2 haftadır göğüslerim ağrıyo ve uçlarında hafif koyulaşma, kasık ağrısı var ara ara. Test yapsam çıkar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Aynı belirtiler bende de var ayriyeten sırtımda da ağrı var benim düzenli mi oluyorsunuz adetinizi
Yesmar Yesmarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2021 2.304 1.433 63 16 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ueayy97 #4 monaaaaa .!.: Yapın çıkar benim 2 gün kala bariz belirgin çıktı sadece göğüs ağrısı vardı bende sizin gibi hamilelik belirtisi ararken hiç birini yaşamadım Genişletmek için tıkla... Göğüs dolgunluğu da var mıydı
monaaaaa .!.: Yapın çıkar benim 2 gün kala bariz belirgin çıktı sadece göğüs ağrısı vardı bende sizin gibi hamilelik belirtisi ararken hiç birini yaşamadım Genişletmek için tıkla... Göğüs dolgunluğu da var mıydı
U ueayy97 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 11 Aralık 2022 8 2 1 28 16 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ueayy97 #5 monaaaaa .!.: Yapın çıkar benim 2 gün kala bariz belirgin çıktı sadece göğüs ağrısı vardı bende sizin gibi hamilelik belirtisi ararken hiç birini yaşamadım Genişletmek için tıkla... Yaptım erken gebelik testi ile kaset test negatif çıktı
monaaaaa .!.: Yapın çıkar benim 2 gün kala bariz belirgin çıktı sadece göğüs ağrısı vardı bende sizin gibi hamilelik belirtisi ararken hiç birini yaşamadım Genişletmek için tıkla... Yaptım erken gebelik testi ile kaset test negatif çıktı
U ueayy97 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 11 Aralık 2022 8 2 1 28 16 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ueayy97 #6 Niloyaaaa .!.: Aynı belirtiler bende de var ayriyeten sırtımda da ağrı var benim düzenli mi oluyorsunuz adetinizi Genişletmek için tıkla... Evet 28 günde 1 oluyorum
Niloyaaaa .!.: Aynı belirtiler bende de var ayriyeten sırtımda da ağrı var benim düzenli mi oluyorsunuz adetinizi Genişletmek için tıkla... Evet 28 günde 1 oluyorum
M monaaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2022 130 56 28 29 16 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ueayy97 #7 Niloyaaaa .!.: Göğüs dolgunluğu da var mıydı Genişletmek için tıkla... Evet vardı
M monaaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2022 130 56 28 29 16 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ueayy97 #8 ueayy97 .!.: Yaptım erken gebelik testi ile kaset test negatif çıktı Genişletmek için tıkla... Bende erken gebelik testi doğru cevap vermedi ama kaset test sonucu pozitif çıktı
ueayy97 .!.: Yaptım erken gebelik testi ile kaset test negatif çıktı Genişletmek için tıkla... Bende erken gebelik testi doğru cevap vermedi ama kaset test sonucu pozitif çıktı