Adete 3 gün var sizce gebelik var mı?

canselly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2024
14
6
1
27
IMG_20240624_151537.webp

Eklentiler

• IMG_20240624_151857.webp
    IMG_20240624_151857.webp
    16 KB · Görüntüleme: 148
Evet gözüküyor maşallah 🤩 adet ağrısı gibi bir ağrınız oldu mu ne gibi belirtileriniz vardı
Benim bi hafta önceden başladı kasık ağrısı, bacaklarıma vuran ağrı, iştahsızlık, baş ağrısı ve goruslerimde dolgunluk var. İnsallah Vardır Allah isteyen herkese nasip etsin🌸

Benim bi hafta önceden başladı kasık ağrısı, bacaklarıma vuran ağrı, iştahsızlık, baş ağrısı ve goruslerimde dolgunluk var. İnsallah Vardır Allah isteyen herkese nasip etsin🌸
Ve karnım sürekli ödemli gibi şişti hatta hamile misin dye sormuslardı hayır demiştim. Sancıyla beraber karnımda doluluk vardı sık idrara çıkma durumu

Aynısı bana da oldu çok şiştim karnım da göğüslerim de adet olacakmış his gelip gelip gidiyordu 19 gün gecikme oldu gecikmenin 9. Günü kan verdim negatif bugün doktora gittim gebelik yok sizi umutlandırmak istemem ama bu erken gebelik testinde bende se böyle gölge çıkmıştı zaten öyle kan vermiştim

Aynısı bana da oldu çok şiştim karnım da göğüslerim de adet olacakmış his gelip gelip gidiyordu 19 gün gecikme oldu gecikmenin 9. Günü kan verdim negatif bugün doktora gittim gebelik yok sizi umutlandırmak istemem ama bu erken gebelik testinde bende se böyle gölge çıkmıştı zaten öyle kan vermiştim
Teşekkür ederim yok olursa da olmazsada Rabbimden o yüzden hayırlısıysa olsun yine de bu ihtimali göz önünde bulundurarak fazla umutlanmayacagım siz testi tekrarladınız mı sadece bir testle mi baktınız

Teşekkür ederim yok olursa da olmazsada Rabbimden o yüzden hayırlısıysa olsun yine de bu ihtimali göz önünde bulundurarak fazla umutlanmayacagım siz testi tekrarladınız mı sadece bir testle mi baktınız
Ben önce bu testten yaptım gölge çıktı ertesi gün kan verdim kanda negatif çıkınca yapmadım zaten kan testinden sonra ilişkim de olmadı bugün de doktora gittim gebelik yok rahim duvarların kalınlaşmış dedi hazır gelmişken spiral taktırdım

Ben önce bu testten yaptım gölge çıktı ertesi gün kan verdim kanda negatif çıkınca yapmadım zaten kan testinden sonra ilişkim de olmadı bugün de doktora gittim gebelik yok rahim duvarların kalınlaşmış dedi hazır gelmişken spiral taktırdım
Anladım hayırlısı olsun🌷

Benimde 3 gün var bi kakar mısınız ? 3,5 dk içinde çıktı

Eklentiler

• IMG_5735.webp
    IMG_5735.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 149
Benimde 3 gün var bi kakar mısınız ? 3,5 dk içinde çıktı
Alttaki testin aynısından bende yaptım iki gün önce silik çıktı bilemedim bende testş tekrarlıcam ama senin üsttekide silik çıkmış bence sende var gibiii kan verr 🌸

Eklentiler

• IMG_4395.webp
    IMG_4395.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 145
Back
X