- 8 Mart 2023
- 46
- 31
- 18
- 27
Ama inşallah vardırBen geçen ay beş kere artimedden yalancı pozitif gördüm o yüzden ümitlenemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama inşallah vardırBen geçen ay beş kere artimedden yalancı pozitif gördüm o yüzden ümitlenemiyorum
Öyle mi ? Umarım gönlünüzce olur, prodoctor öneririm ben ilk gebeliğimi onunla öğrenmiştim hemde çok çok küçük olmasına rağmenBen geçen ay beş kere artimedden yalancı pozitif gördüm o yüzden ümitlenemiyorum
Bende ilk hamileliğimi ondan öğrenmiştim çok iyi bir marka ama bizim eczaneler satmıyorlar hepsi artimed satıyorlarÖyle mi ? Umarım gönlünüzce olur, prodoctor öneririm ben ilk gebeliğimi onunla öğrenmiştim hemde çok çok küçük olmasına rağmen
Aynı benim yaşadığım ilçede de yok toplu halde trendyoldan almıştımBende ilk hamileliğimi ondan öğrenmiştim çok iyi bir marka ama bizim eczaneler satmıyorlar hepsi artimed satıyorlar
Bende öyle yapmıştım bu aceleye geldi eczaneden ne bulduysam aldım o yüzden teşekkür ederim yanıtlarınız içinAynı benim yaşadığım ilçede de yok toplu halde trendyoldan almıştım
Predictor early markasıOldukça sağa yaslınmış bir ikinci çizgi görüyorum ama araları o kadsr açık olmuyor gibi, hangi marka kullandınız
Pozitif bence sizinMerhabalar testime bakabilir misiniz rica etsem pcos var o yüzden düzensiz adetim test markası artimed
İnşallah teşekkür ederimPozitif bence sizin
Pozitif bence sizin
İnşallah teşekkür ederim
Sizce benimkisi pozitif gibi miPozitif bence sizin
Benim sizinki gibiydi Mayıs ayında 29 çıkmıştı beta hcg sizinkinde de bence var kesinlikle
Benim zamandan dolayı pek ihtimal veremedim ama iki tanesinde de çıkınca şüphelendim. Reglinin peşine korunmasız oldu yumurtlamaya denk gelmedi ama bilemiyorum. Hayırlısı inşallahBenim sizinki gibiydi Mayıs ayında 29 çıkmıştı beta hcg sizinkinde de bence var kesinlikle
Benimki de yumurtlamaya denk gelmedi belirsiz bir durumdayım su an Allah nasip ederse olur kismetBenim zamandan dolayı pek ihtimal veremedim ama iki tanesinde de çıkınca şüphelendim. Reglinin peşine korunmasız oldu yumurtlamaya denk gelmedi ama bilemiyorum. Hayırlısı inşallah
Orası öyle inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder AllahBenimki de yumurtlamaya denk gelmedi belirsiz bir durumdayım su an Allah nasip ederse olur kismet
Pozitif görünüyor :)Kızlar adete 2 gün var sizce hamile miyim
PozitifBende adetime iki gun kala bebe time erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti bu test guvenilir mi acaba bi haftadir adet belirtilerim var