Adete 3 gün var sizce gebelik var mı?

Hayırlı olsun ne gibi belirtileriniz vardı bir de Hsg çekimi yapmış mıydınız
Belirti yoktu açıkçası planlı olduğum için baktım adet olacak gibi sancılarım vardı sadece. Onlar geçti artık. Ben dış gebelik geçirmiştim sağ tüp alınmıştı zaten açık ameliyat olduğu için doktor diğer tüpüde kontrol ettiğini sıkıntı olmadığını söylemişti.

Belirti yoktu açıkçası planlı olduğum için baktım adet olacak gibi sancılarım vardı sadece. Onlar geçti artık. Ben dış gebelik geçirmiştim sağ tüp alınmıştı zaten açık ameliyat olduğu için doktor diğer tüpüde kontrol ettiğini sıkıntı olmadığını söylemişti.
Tek tüple gebe kaldınız yani çok iyi olmuş bende Hsg oldum 1 yıldır bekliyoruz inşallah bize de nasip olacak💖

merhaba çok silik çizgi. Kimyasal gebelik de olabilir. Adet gününü beklemek en iyisi 😊🌸
Yarın adet günüm ve bugün sabah kan verdim sonuçlar yarın çıkacak. Aksama dogru baslayan kahverengi lekelenme ve kasık ağrısı yaşıyorum hayırlısı olsun yarın belli olur

Tek tüple gebe kaldınız yani çok iyi olmuş bende Hsg oldum 1 yıldır bekliyoruz inşallah bize de nasip olacak💖
Ben zorlu bir süreçten geçmiştim tabi beterin beteri var Allah kimseye göstermesin böyle acılar. Öneri olarak söylüyorum küçük bi tatil olabilir eşinle seni stresten uzaklaştıracak bi kaç gün iyi geliyor biz bayramda kampa gitmiştik hiç düşünmemiştim açıkçası kafam çok iyi dağıldı ve sonuç 💕💕

Ben zorlu bir süreçten geçmiştim tabi beterin beteri var Allah kimseye göstermesin böyle acılar. Öneri olarak söylüyorum küçük bi tatil olabilir eşinle seni stresten uzaklaştıracak bi kaç gün iyi geliyor biz bayramda kampa gitmiştik hiç düşünmemiştim açıkçası kafam çok iyi dağıldı ve sonuç 💕💕
Aslında bu ay bizde tatile gitmiştik ama sonuç ne bilmiyorum 😂😂 Hsg ayı olduğu için sürekli düşündüm açıkçası

Kızlar korunmasız ilişkinin üzerinden tam 17 gün gün oldu ve ben kan verdim negatif çıktı. 18. Gün de kahverengi akıntı gelmeye başladı ama yerleşme kanaması bu kadar zaman sonra olmaz dmi. Şuan 19 gün oldu ilişki üzerinden olsa kanda kesin çıkar mıydı? Kafamda netleşsin istiyorum artık stresten adette olamıyorum bilginiz varsa yardımcı olur musunuz🙏 9 haziranda ilişki oldu şimdiye çoktan belli olurdu demi

Back
X