Olabilrmiiiii??Merhaba. Konu açmıştım zaten aşırı göğüs hassasiyet var diye yaptığım testleri de attim buraya. Ama belirgin bi çizgi yoktu. Adetime 2 3 gun var ve aksam kahverengi akintim gelmis kan gibi üç çamaşırım koyuolduğu icin simsiyah duruyor ama kan olduğu.cok belli kahve gibi. Adet olurken agrım olur aşırı ve öle.kanamam baslar ama.suan hic agrimyok. Yerleşme kanaması olanları?
Agrim olurdu dediniz canim belki hormonlarinda bi degisiklik olabilirr bikac gun daha bekleyin bakalimm belki son adetinizinn son akintisi olmayip suan baslamis olabilir yadaa yerlesmede olabilir hamilelikte hersey olabiliyo bikac gundaha bekle bakalimMerhaba. Konu açmıştım zaten aşırı göğüs hassasiyet var diye yaptığım testleri de attim buraya. Ama belirgin bi çizgi yoktu. Adetime 2 3 gun var ve aksam kahverengi akintim gelmis kan gibi üç çamaşırım koyuolduğu icin simsiyah duruyor ama kan olduğu.cok belli kahve gibi. Adet olurken agrım olur aşırı ve öle.kanamam baslar ama.suan hic agrimyok. Yerleşme kanaması olanları?
Adetim başlamadan once ağrısını yaşarım öyle adet olurum. Ve direk pembe gelir Peceteye sildigimdede ama buna anlam veremedim ilk defa oldu adetime de 2 3 gun var. Goguslerimdenresmen yatamıyorum. Akıntı çabasıydı zaten normalde de midem.rahatsiz uzun zamandır.kusmuyodum ama.bu hafta baya kustum ozellikle sabahları test yaptm ama negatif erken yaptm.ben biraz. Bugun de.yaptim artık gözlerim.kor oldu bakmaktan tam ümidi kestim.bunlar karşılaştım. Ne bileyim 8 aylık evliyim nisanda kimyasal gebelik yaşadım korkuyorumAgrim olurdu dediniz canim belki hormonlarinda bi degisiklik olabilirr bikac gun daha bekleyin bakalimm belki son adetinizinn son akintisi olmayip suan baslamis olabilir yadaa yerlesmede olabilir hamilelikte hersey olabiliyo bikac gundaha bekle bakalim
Yaaggg oylemiiiAdetim başlamadan once ağrısını yaşarım öyle adet olurum. Ve direk pembe gelir Peceteye sildigimdede ama buna anlam veremedim ilk defa oldu adetime de 2 3 gun var. Goguslerimdenresmen yatamıyorum. Akıntı çabasıydı zaten normalde de midem.rahatsiz uzun zamandır.kusmuyodum ama.bu hafta baya kustum ozellikle sabahları test yaptm ama negatif erken yaptm.ben biraz. Bugun de.yaptim artık gözlerim.kor oldu bakmaktan tam ümidi kestim.bunlar karşılaştım. Ne bileyim 8 aylık evliyim nisanda kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum
Insallah ya adet olmam insallah da bebeğim olur çok üzülüyorumYaaggg oylemiiiinsallahh normal hamilesindirr belkidee var bise test yapmaktansa kan verrirsinn icini daha rahat edersin
Insallahh canim.benimde basima geliyo bu amaa umidini kaybetmek yokYaaggg oylemiiiinsallahh normal hamilesindirr belkidee var bise test yapmaktansa kan verrirsinn icini daha rahat edersin
Amin amin amin insaallahhhRabbim herkese nasip etsinn insallah caniiimm❤
Olabilirde canım ama hamilelik belirtileri ve adet belirtileri birbirine çok benzer olmuştu bende inşaallah yerleşme kanamasıdır. Rabbim tez zamanda hem.sana hem isteyen herkese nasip eder insâllahOlabilrmiiiii??
Insallah Canmmm ❤❤Olabilirde canım ama hamilelik belirtileri ve adet belirtileri birbirine çok benzer olmuştu bende inşaallah yerleşme kanamasıdır. Rabbim tez zamanda hem.sana hem isteyen herkese nasip eder insâllah
Adet olduum maleseffffInsallah Canmmm ❤❤
Olsun ümidini yitirme Allah en doğru zamanda nasip edecektir inşaallah . Söylemek çok kolay ama fazla takınca olmuyor benimde 1 yıl boyunca hiç bir sorun yokken olmadı psikologa gittim destek aldım kafamdan attığım an hamile kaldım psikoloji çok etkiliyor insanıAdet olduum maleseffff
Evet bendede piskolojik eminim takıntı haline geldi resmen. Adet oldum ama sokulemiyorum bide onun ağrısını çekiyorum hic bu kadar takmamıştım kafama stresten sanırımmOlsun ümidini yitirme Allah en doğru zamanda nasip edecektir inşaallah . Söylemek çok kolay ama fazla takınca olmuyor benimde 1 yıl boyunca hiç bir sorun yokken olmadı psikologa gittim destek aldım kafamdan attığım an hamile kaldım psikoloji çok etkiliyor insanı
İnşaallah tez zamanda müjdeli haberi alırsın rahatlamaya çalış rahatlayamazsanda profosyonel destek al canım benim insan kendini yıpratıyor yoksa.Evet bendede piskolojik eminim takıntı haline geldi resmen. Adet oldum ama sokulemiyorum bide onun ağrısını çekiyorum hic bu kadar takmamıştım kafama stresten sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?