Adete 3 kala test

tugsera

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
235
43
13
29
Merhaba bat 22-23 Mayıs tarihlerinde bekliyorum, yumurtlama 10-12 Mayıs aralıklarını değerlendirdik. Az önce test yaptım ama çok çok silik çıktı bir bakabilir misiniz çok beklentim olduğu için yapmak istedim ve heveslendim. Görsel için özür diliyorum

Eklentiler

• IMG_20250519_232117.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20250519_232054.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20250519_232034.webp
    25 KB · Görüntüleme: 67
Evet silik belli oluyor. Bebiş var gibi görünüyor

Merhaba,
sanki çok silik bir şekilde var gibi 3 sene önce benim de gebeligimde 6 haftalikken böyle çıkmıştı. Bi Dr gidip kan verin. Hayırlı olsun canım

Gayet var belli canım o testte güvenli diyolar zaten hadi hayırlısı olsun bizlerede dua et

Gayet var belli canım o testte güvenli diyolar zaten hadi hayırlısı olsun bizlerede dua et
Bu da sabah yaptığım görünüyor değil mi yine inşallah kanda da çıkar. Rabbim hepimize hayırlısıyla güzel Salih Saliha evlatlar nasip etsin

Eklentiler

• IMG_20250520_085323.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu da sabah yaptığım görünüyor değil mi yine inşallah kanda da çıkar. Rabbim hepimize hayırlısıyla güzel Salih Saliha evlatlar nasip etsin
Çok silik görünüyor ama daha adet tarihi gelmeden yapıldığı için böyle bende de böyleydi , umarım güzel haberler alırsınız

Amin canım amin inşallah bu başka marka ama sen bu markayı mi demistin. Predictor değil bu prodoctor

Ben göremedim. Farklı farklı markalar alıp öyle deneyin.

Benim şu test kanda negatif mesela. Markası artı med.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…