Evet silik belli oluyor. Bebiş var gibi görünüyorMerhaba bat 22-23 Mayıs tarihlerinde bekliyorum, yumurtlama 10-12 Mayıs aralıklarını değerlendirdik. Az önce test yaptım ama çok çok silik çıktı bir bakabilir misiniz çok beklentim olduğu için yapmak istedim ve heveslendim. Görsel için özür diliyorum
Ayy inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin predictor test markasıMerhaba,
sanki çok silik bir şekilde var gibi 3 sene önce benim de gebeligimde 6 haftalikken böyle çıkmıştı. Bi Dr gidip kan verin. Hayırlı olsun canım
İnşallah vardır hayırlısıyla nasip olsunEvet silik belli oluyor. Bebiş var gibi görünüyor
İnşAllah birkaç gün sonra tekrar test yapınİnşallah vardır hayırlısıyla nasip olsun
SağolunİnşAllah birkaç gün sonra tekrar test yapın
Allah razı olsun teşekkür ederimİnşAllah birkaç gün sonra tekrar test yapın
Bu da sabah yaptığım görünüyor değil mi yine inşallah kanda da çıkar. Rabbim hepimize hayırlısıyla güzel Salih Saliha evlatlar nasip etsinGayet var belli canım o testte güvenli diyolar zaten hadi hayırlısı olsunbizlerede dua et
Çok silik görünüyor ama daha adet tarihi gelmeden yapıldığı için böyle bende de böyleydi , umarım güzel haberler alırsınızBu da sabah yaptığım görünüyor değil mi yine inşallah kanda da çıkar. Rabbim hepimize hayırlısıyla güzel Salih Saliha evlatlar nasip etsin
Amin canım amin inşallah bu başka marka ama sen bu markayı mi demistin. Predictor değil bu prodoctorBu da sabah yaptığım görünüyor değil mi yine inşallah kanda da çıkar. Rabbim hepimize hayırlısıyla güzel Salih Saliha evlatlar nasip etsin
Afedersiniz yanlış yazmışım ben onu prodoctor ikisinde de çok silik çıktıAmin canım amin inşallah bu başka marka ama sen bu markayı mi demistin. Predictor değil bu prodoctor
Sizin testte de böyle miydi ve test hangi markaydı:)Çok silik görünüyor ama daha adet tarihi gelmeden yapıldığı için böyle bende de böyleydi , umarım güzel haberler alırsınız
O zaman o testlere pek güvenme derim yaAfedersiniz yanlış yazmışım ben onu prodoctor ikisinde de çok silik çıktı
Evet haklısınız bir heyecanla umutlanip dibe düşmek de istemiyorumO zaman o testlere pek güvenme derim yayalancı pozitif çıkartıyorlar başka marka dene
Hangi marka önerirsinizO zaman o testlere pek güvenme derim yayalancı pozitif çıkartıyorlar başka marka dene
Bir de belirgin görünüyor kaçıncı dakika çıkmıştı hatırlıyor musunuzBen göremedim. Farklı farklı markalar alıp öyle deneyin.
Eki Görüntüle 3593876
Benim şu test kanda negatif mesela. Markası artı med.
Evet bu markada yalancı pozitif çıkartıyor alınmazBen göremedim. Farklı farklı markalar alıp öyle deneyin.
Eki Görüntüle 3593876
Benim şu test kanda negatif mesela. Markası artı med.
Evet haklısınız bir heyecanla umutlanip dibe düşmek de istemiyorum
Awox ve Days comfort olabilir ben onda hiç yanilmadim. Bide çok övülen pahalı marka var işte seninkini o sandım predictorHangi marka önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?