Adete 3gün kala

tozpemberey

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
307
50
13
26
Kızlar herkese selam. Ben pcosum 2yıldır bebek istiyoruz ve tedavideyim 2kez femara 1ovıtrelle denedim olumsuz geçtiğimiz Aralık'ta rahim filmi çektirdim sonuç temiz eşimde bir problem olmamasına rağmen olmuyor yumurtalar da oluşuyor fakat tutmuyor bu ay yine femara denedim 5yumurtam oluştu 3ü çatladı ayın 18inde şimdi regle 3günüm falan var ama bir belirtim yok şimdi yarın kan testi versem çıkar mı yoksa da ona göre adetimi bekleyeyim diyorum sizce

Kızlar herkese selam. Ben pcosum 2yıldır bebek istiyoruz ve tedavideyim 2kez femara 1ovıtrelle denedim olumsuz geçtiğimiz Aralık'ta rahim filmi çektirdim sonuç temiz eşimde bir problem olmamasına rağmen olmuyor yumurtalar da oluşuyor fakat tutmuyor bu ay yine femara denedim 5yumurtam oluştu 3ü çatladı ayın 18inde şimdi regle 3günüm falan var ama bir belirtim yok şimdi yarın kan testi versem çıkar mı yoksa da ona göre adetimi bekleyeyim diyorum sizce
Selam canım. İlla belirti olması gerekmiyor. İdrar testi yapsan çıkar diye düşünüyorum.

Ya idrar testine güvenemiyorum ki😔
Ya hamilelik varsa idrarda çıkıyor. Silikte olsa çıkıyor. Önemli olan birkaç sefer tekrar etmek testi. Bazen yalancı çizgiler çıkarabiliyor o yüzden. Birkaç sefer tekrar edersen ve koyulaşma görürsen emin olabilirsin.

Ya hamilelik varsa idrarda çıkıyor. Silikte olsa çıkıyor. Önemli olan birkaç sefer tekrar etmek testi. Bazen yalancı çizgiler çıkarabiliyor o yüzden. Birkaç sefer tekrar edersen ve koyulaşma görürsen emin olabilirsin.
Evet geçen ay gördüm pozitif birden adetim başladı hiç emin değilim o yüzden kan testi istiyorum

Canım ben pcosum 2yıldır tedavideyim Aralık'ta rahim filmi çektirdim sonuç temiz eşimde de problem yok ama olmuyor bir türlü
Canım biliyorum her ay beklemek, umutlanmak ve sonra hayal kırıklığa uğramak çok zor. Allah sana en kısa zamanda nasip etsin 🤲🏻♥️ lütfen üzülme, her şeyin bir zamanı var🤲🏻

Üzülmemek elde değil ki inşallah artık çok yoruldum çünkü çook😔🤲
Haklısın canım çok iyi anlıyorum seni .. ama stres yaptıkça bunu düşündükçe daha zor oluyormuş. Tamamen akışına bırakmayı dene, düşünmemeye çalış, başka şeylere odaklan. İnşallah olacaktır♥️🤲🏻

Back
X