- 24 Mart 2022
- 307
- 50
- 13
- 26
- Konu Sahibi tozpemberey
-
Selam canım. İlla belirti olması gerekmiyor. İdrar testi yapsan çıkar diye düşünüyorum.Kızlar herkese selam. Ben pcosum 2yıldır bebek istiyoruz ve tedavideyim 2kez femara 1ovıtrelle denedim olumsuz geçtiğimiz Aralık'ta rahim filmi çektirdim sonuç temiz eşimde bir problem olmamasına rağmen olmuyor yumurtalar da oluşuyor fakat tutmuyor bu ay yine femara denedim 5yumurtam oluştu 3ü çatladı ayın 18inde şimdi regle 3günüm falan var ama bir belirtim yok şimdi yarın kan testi versem çıkar mı yoksa da ona göre adetimi bekleyeyim diyorum sizce
Ya idrar testine güvenemiyorum kiSelam canım. İlla belirti olması gerekmiyor. İdrar testi yapsan çıkar diye düşünüyorum.
Ya hamilelik varsa idrarda çıkıyor. Silikte olsa çıkıyor. Önemli olan birkaç sefer tekrar etmek testi. Bazen yalancı çizgiler çıkarabiliyor o yüzden. Birkaç sefer tekrar edersen ve koyulaşma görürsen emin olabilirsin.Ya idrar testine güvenemiyorum ki
Evet geçen ay gördüm pozitif birden adetim başladı hiç emin değilim o yüzden kan testi istiyorumYa hamilelik varsa idrarda çıkıyor. Silikte olsa çıkıyor. Önemli olan birkaç sefer tekrar etmek testi. Bazen yalancı çizgiler çıkarabiliyor o yüzden. Birkaç sefer tekrar edersen ve koyulaşma görürsen emin olabilirsin.
Kimyasal da yaşamış olabilirsin. Tabi en kesin kan testi olur cnm.Evet geçen ay gördüm pozitif birden adetim başladı hiç emin değilim o yüzden kan testi istiyorum
Olmadı yarın bir idrar testi yaparım beklerim eğer olmazsa sonuca göre artıkKimyasal da yaşamış olabilirsin. Tabi en kesin kan testi olur cnm.
Benim kahverengi akıntım var şuan regl mi oluyorumKimyasal da yaşamış olabilirsin. Tabi en kesin kan testi olur cnm.
Kırmızı rengine dönmediği sürece umut vardır canımBenim kahverengi akıntım var şuan regl mi oluyorum
Benim hep kahverengi ile başlar bu ay da olmadıKırmızı rengine dönmediği sürece umut vardır canım
Canım üzülme. Ne zamandır deniyordunuz?Benim hep kahverengi ile başlar bu ay da olmadı
Canım ben pcosum 2yıldır tedavideyim Aralık'ta rahim filmi çektirdim sonuç temiz eşimde de problem yok ama olmuyor bir türlüCanım üzülme. Ne zamandır deniyordunuz?
Canım biliyorum her ay beklemek, umutlanmak ve sonra hayal kırıklığa uğramak çok zor. Allah sana en kısa zamanda nasip etsinCanım ben pcosum 2yıldır tedavideyim Aralık'ta rahim filmi çektirdim sonuç temiz eşimde de problem yok ama olmuyor bir türlü
Üzülmemek elde değil ki inşallah artık çok yoruldum çünkü çookCanım biliyorum her ay beklemek, umutlanmak ve sonra hayal kırıklığa uğramak çok zor. Allah sana en kısa zamanda nasip etsinlütfen üzülme, her şeyin bir zamanı var
Haklısın canım çok iyi anlıyorum seni .. ama stres yaptıkça bunu düşündükçe daha zor oluyormuş. Tamamen akışına bırakmayı dene, düşünmemeye çalış, başka şeylere odaklan. İnşallah olacaktırÜzülmemek elde değil ki inşallah artık çok yoruldum çünkü çook
Ah inşallah doğru zaten herşeyi mahveden stres haklısınHaklısın canım çok iyi anlıyorum seni .. ama stres yaptıkça bunu düşündükçe daha zor oluyormuş. Tamamen akışına bırakmayı dene, düşünmemeye çalış, başka şeylere odaklan. İnşallah olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?