adete 4 gün kala ....;)) buyrun beraber bekleyelim hamiş adayları :)

sewda22

hoşgeldin meleğiiiimm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
528
91
123
Aydın
haydı bakalım kızlar her ay kı umutlarımızın yeserme zamanı gelın beraber paylasalım mutlulugumuzu huznumuzuuuuuu ... bırlıkten kuvvet doğar

insallah cnmmm o sen tecrubelı sayılırsınnn yaa benım daha ılk ondan bole içimm içime sığmıyor dıyebılırımmm ama umutlanmak da ıstemıyorummmm

evet öyle sayılır ama benim ilk hamilelik tedaviyle olduğu için bunu hemen istedik hatta ikiz olmasını bile istiyorum bebeğim henüz 1 yaşında inş.sende tadarsın bu duyguları çok güzellllll

evet öyle sayılır ama benim ilk hamilelik tedaviyle olduğu için bunu hemen istedik hatta ikiz olmasını bile istiyorum bebeğim henüz 1 yaşında inş.sende tadarsın bu duyguları çok güzellllll

insallah cnm bende 9 aydır dusunuyormm pco var bnde ve yumurta tembellıgı klomen kullanıyorumm esımdede morfolojı sorunu var ınsallah olur cnm ya bnde olursa ınsallah cok ara vermeyı dusunmuyorummm

insallah cnm bende 9 aydır dusunuyormm pco var bnde ve yumurta tembellıgı klomen kullanıyorumm esımdede morfolojı sorunu var ınsallah olur cnm ya bnde olursa ınsallah cok ara vermeyı dusunmuyorummm

amin inş.olur allahım kimseyi bu duygudan mahrum etmesin çok zormuş yıllarca olmayanları düşünemiyorum neyse sonucu yazalım o zaman birbirimize inş.güzel haberler gelir...

slmlar bende varım canım son 4 gün aslında normalde günümden 3 yada 4 günce olurum ama 4 aydır tedaviye başlıyalı günü gününe oluyorum bat 19 şubat ayrıca 2. çocuk için bekleme 1 seneden fazladır korunmuyorum temmuzda düşüğüm oldu kimyasal gebelik dedikleri olay yani hayırlısı bakalım bekliyoruz

hayırlısı olsun cnm benımde bat 17 si cok heyecanlıyımmm ama adet ağrılarım var

Slm kizlar ben adetime 3 gun kalan evde idrar testi ile ogrendim iki gün sonra kan tahlili yaptırdım 189.83 pozitif cikti sansliyim tabi bunu pazartesi ogrendim doktor cuma gel dedi yarin gidicem birdaha kan tahlili yaptirmadim degerim yukselmismidir kese gorunurmu bebek varmi bi dunya soru kafamda kotu tarafida beklemek benim gibi olan varmi acaba adet gunu gecikmeden hamile oldugunu ogrenen? ?

Canim ben varim. Bende dün öğrendim. Adete 1 gün vardi. Hem idrar hemde kan testi yaptirdim 290 cikti. Yalniz doktor için erken. Kese görünmuyo 4 haftalikken. 1 hafta bekleyip öyle gideceğim 5. Haftada belli oluyor. Folic asite başladım oyle. Kasik batmalarim oluyo

Yusra63 tsk ederim canim cev verdigin için biz dun keseyi gorduk herşey normal dedi doktorum 3 hafta sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi cok heyecanliyim:) seninde hayirli olsun tatlim umarim hersey istedigimiz gibi olur. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…