kimse yok muuuuuuuuuuu
ben varım canım gebelik haberini bekliyosun galiba bende bakalım ne olcak p.ertesi veya salı heycanlıyım inş. istediğimiz gibi olur...
amin cnm hosgeldınnn benım bat 17 si cok heyecanlıyım acıkcası ınsalah hayrlı haberler alırızzzz
teşekkürler ilk bebekmi olacak benim 2. inşallah tabi
insallah cnmmm o sen tecrubelı sayılırsınnn yaa benım daha ılk ondan bole içimm içime sığmıyor dıyebılırımmm ama umutlanmak da ıstemıyorummmm
evet öyle sayılır ama benim ilk hamilelik tedaviyle olduğu için bunu hemen istedik hatta ikiz olmasını bile istiyorum bebeğim henüz 1 yaşında inş.sende tadarsın bu duyguları çok güzellllll
insallah cnm bende 9 aydır dusunuyormm pco var bnde ve yumurta tembellıgı klomen kullanıyorumm esımdede morfolojı sorunu var ınsallah olur cnm ya bnde olursa ınsallah cok ara vermeyı dusunmuyorummm
amin inş.olur allahım kimseyi bu duygudan mahrum etmesin çok zormuş yıllarca olmayanları düşünemiyorum neyse sonucu yazalım o zaman birbirimize inş.güzel haberler gelir...
slmlar bende varım canım son 4 gün aslında normalde günümden 3 yada 4 günce olurum ama 4 aydır tedaviye başlıyalı günü gününe oluyorum bat 19 şubat ayrıca 2. çocuk için bekleme 1 seneden fazladır korunmuyorum temmuzda düşüğüm oldu kimyasal gebelik dedikleri olay yani hayırlısı bakalım bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?