Adete 4 gün kala erken gebelik testime bakar mısınız? Acill

Teşekkür ederim ben de adet günü kan veririm 🥰
İnşallah güzel haber al kuzum benim bende test yapıp duruyorum daha bişey yok gibi normalde pikten sonra 14.gun demi adet öyleyse 5 günüm var adete f
Benim 3 gün kaldı sabah kaset test yaptım çıktı yine. Bence ertesi günü yapın çıkar eminim😍
Çok sevindim inşallah sağlıkla al kucağına güzel haber bende alırım inşallah dua et kuzum

İnşallah güzel haber al kuzum benim bende test yapıp duruyorum daha bişey yok gibi normalde pikten sonra 14.gun demi adet öyleyse 5 günüm var adete f

Çok sevindim inşallah sağlıkla al kucağına güzel haber bende alırım inşallah dua et kuzum
Ederim tabi ki♥️ ama geç döllenme olma ihtimali da var en güzeli beklemek. Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰
Sağol canım amin.

Ederim tabi ki♥️ ama geç döllenme olma ihtimali da var en güzeli beklemek. Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰
Sağol canım amin.
Eczanede az önce freely 6 gun once yazan testi aldım hayali çizgi var ama kırmızı değil testi yukarı da ışığa doğru tutunca gözüken. Yarında yaparım bakalım

Belirtilerini yazar mısın lütfen normal regli agrından nasıl ayırt ettın regln gecikti mi
Adet günüm yarın henüz geçmedi. Yumurtlamadan beri belime bir şeyler batıyor gibi oluyor bir de adet olacak gibi çok kasık ağrım oldu. Şuan bir belirtim yok
🥰
Amin teşekkür ederim 🙏 isteyen herkese nasip olsun.

Adet günüm yarın henüz geçmedi. Yumurtlamadan beri belime bir şeyler batıyor gibi oluyor bir de adet olacak gibi çok kasık ağrım oldu. Şuan bir belirtim yok
🥰
Amin teşekkür ederim 🙏 isteyen herkese nasip olsun.
Benimde 2 gün kaldı inşallah benimde olır bebeğim 🥰

Back
X