- 6 Mayıs 2021
- 37
- 8
- 16
- 44
- Konu Sahibi lisaroseanne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldimi adetinizKızlar merhaba 21 Ekim'de adet olmustum.14 Kasım'da kanntesti verdim negatifti.17kasimda erken gebelik testi yaptım yorumlayabilir misiniz acaba adet tarihime 3 gün var
Elbette yardımcı oluruz. Ben embryo ve embriyonik kök hücre uzmanı araştırmacı Dr. Senem . İdrar testlerinde adetin gecikmesi ile testler netlik kazanıyor. gecikmeden 2-3 gün sonra hatta sabredebilirseniz 10-12 gün hatta 14 gün sonra net çizgiyi görebilirsiniz. hatta 14 gün sonra o çizgi göründüğünde artık sağlıklı bir embryo yolda demektir.Merhaba arkadaşlar, adetime 4 5 gün var
Artimed normal gebelik testinde yapar yapmaz silik cizgi cıktı, ama ayni marka erken gebelik testi negatif.Fotoğrafini yüklüyorum.Bana da yardımcı olur musunuz, Şimdeden herkese teşekkür ediyorum![]()
Hayır kaset test yaptımm onda da iki çizgi çıktı 2 saate kan sonucu cikacakGeldimi adetiniz
Istiyorsan insaallah vardirHayır kaset test yaptımm onda da iki çizgi çıktı 2 saate kan sonucu cikacak
Beta 78 çıktı kizlarrIstiyorsan insaallah vardir
Hayırlı olsun çok sevindimBeta 78 çıktı kizlarr
Teşekkür ederim kızlar inşallah Allah kimseye aratmasın,hepimiz kucağımıza alalım insalalhhHayırlı olsun çok sevindim
Varmi acabaKızlar merhaba 21 Ekim'de adet olmustum.14 Kasım'da kanntesti verdim negatifti.17kasimda erken gebelik testi yaptım yorumlayabilir misiniz acaba adet tarihime 3 gün var
Çok şükür evet kalp atışını duyduk bugün isteyen herkese nasip etsin RabbimVarmi acaba