10 günden önce olursa evet bende öyle okumuştum ama bugünde tam 10. Günüm ne olduğunu bilemedim değerlendirelim en iyisiBazı arkadaşlarda çıkıyor gebelik . Bazen iki defa da yumurrlama oluyor
Siz ilişkiye girin yinede bugün yarın.bir de gebelik testi yapın erken olanlardan
Adet günüm geçince yapacağım yoksa üzülüyorum hayalet çizgilerdenBaya baya koyu çıkmıss =)
Burda bu sekilde gebeliğini öğrenenleri okumustum
Bencede her ihtimale karsı değerlendirin bugünüde=) bikaç gün sonrada gebelik testi yaparsınız
Yaptı canım kesin yaptı 10 gün önce ovulasyon testimi takip eden kadın da baktı tam 10 gün geçtiDaha önce pik yapmış mıydı?
İnşallah güzel haberlerini alırız canım . Umut her zaman varYaptı canım kesin yaptı 10 gün önce ovulasyon testimi takip eden kadın da baktı tam 10 gün geçti
İnşaAllahİnşallah güzel haberlerini alırız canım . Umut her zaman var
Baya baya koyu çıkmıss =)
Burda bu sekilde gebeliğini öğrenenleri okumustum
Bencede her ihtimale karsı değerlendirin bugünüde=) bikaç gün sonrada gebelik testi yaparsınız
Merhaba benimde ovulasyon testim koyu çıktı çift çizgi ama ben regl olmadığım için 3 gündür tarlusal adet söktürücü kullanıyorum ondan kaynaklı olabilir mi birde değerlendirsem adet olduğumda boşa gider mi ilacı birakayimmi devam edeyim mi bilemedimSelam kızlar,
adetime 5 veya 4 gün kaldı ovulasyon testim bugün pik yaptı. Sizce hamilelikmidir?Eki Görüntüle 2745401
Ayy bilmiyorum ki canım o ilacı hiç kullanmadımMerhaba benimde ovulasyon testim koyu çıktı çift çizgi ama ben regl olmadığım için 3 gündür tarlusal adet söktürücü kullanıyorum ondan kaynaklı olabilir mi birde değerlendirsem adet olduğumda boşa gider mi ilacı birakayimmi devam edeyim mi bilemedim
Adetim geçsin diye bekliyorumElinde gebelik testi varsa yap derim var gibi baya koyu çıkmış
Ne yaptınız sonuç ne oldu merak ettimAdetim geçsin diye bekliyorum
Döngünün 84 günü beklemekteymNe yaptınız sonuç ne oldu merak ettim
Durumunuz nedirDöngünün 85. Günü ovulasyon testim Eki Görüntüle 2763164
Adet olduydum dün yine yumurtlamayı gördümDurumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?