Gebeliğe Hazırlık Adete 4 gün kala ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Selam kızlar,

adetime 5 veya 4 gün kaldı ovulasyon testim bugün pik yaptı. Sizce hamilelikmidir?

Bazı arkadaşlarda çıkıyor gebelik . Bazen iki defa da yumurrlama oluyor
Siz ilişkiye girin yinede bugün yarın.bir de gebelik testi yapın erken olanlardan

Baya baya koyu çıkmıss =)
Burda bu sekilde gebeliğini öğrenenleri okumustum
Bencede her ihtimale karsı değerlendirin bugünüde=) bikaç gün sonrada gebelik testi yaparsınız

Bazı arkadaşlarda çıkıyor gebelik . Bazen iki defa da yumurrlama oluyor
Siz ilişkiye girin yinede bugün yarın.bir de gebelik testi yapın erken olanlardan
10 günden önce olursa evet bende öyle okumuştum ama bugünde tam 10. Günüm ne olduğunu bilemedim değerlendirelim en iyisi

Bencede her ihtimale karsı değerlendirin bugünüde=) bikaç gün sonrada gebelik testi yaparsınız
Adet günüm geçince yapacağım yoksa üzülüyorum hayalet çizgilerden

Selam kızlar,

adetime 5 veya 4 gün kaldı ovulasyon testim bugün pik yaptı. Sizce hamilelikmidir?Eki Görüntüle 2745401
Merhaba benimde ovulasyon testim koyu çıktı çift çizgi ama ben regl olmadığım için 3 gündür tarlusal adet söktürücü kullanıyorum ondan kaynaklı olabilir mi birde değerlendirsem adet olduğumda boşa gider mi ilacı birakayimmi devam edeyim mi bilemedim

Ayy bilmiyorum ki canım o ilacı hiç kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…