- 2 Ocak 2020
- 112
- 126
- 33
- 43
Cok teşekkür ediyorum.agzınız bal yesin.bugun kac tane forumda paylaştım adam gibi kimse sizin dediklerinizi demedi.inşallah isteyen herkesin kucagı dolsun hayırlısıyla.bu arada aslında 3tane test yaptım oda pozitif.2 testte bozuk olamaz Allahın izniyle pozitiftir hayırlı olsunkan testi yaptırın iki güne bir takip yaparsınız inşallah değeriniz sağlıkla yükselir
Benim de aynı böyle çıkmıştı ve sonuç pozitifMerhaba kizlar bende tup bebek yaptim.adetime 4 gun var.3 tane comfort test yaptim.hepsi pozitif cikti ama emin olamiyorum. Hicbir hormon ilaci kullanmadan transfer oldum. Transfer sonrasida kullanmadim.sadece.folik asit ve dvitamini kullaniyorum. Naturel siklus oldu benim tedavim. Yani sadece 5. Gün embriyosunu koydular.vucut kendi hormonuyla tutarsa tutcak insallah. Fotografimi yorum yaparsaniz cok sevinirim.arka arkaya iki gun yaptim.biri dün biri bugün.banada fikrinizi yazarsaniz cok sevinirim. Bu sekilde cikip sobra kanda negatif goren var mi?Eki Görüntüle 2937668
Inşallah görürsünüz kanda daCok teşekkür ediyorum.agzınız bal yesin.bugun kac tane forumda paylaştım adam gibi kimse sizin dediklerinizi demedi.inşallah isteyen herkesin kucagı dolsun hayırlısıyla.bu arada aslında 3tane test yaptım oda pozitif.insallah kanda devam eder pozitiflik.bundan sonra idrar yapmıcam artık.kanda takip edicem.cumartesi sabahtan vercem insallah kan
Var gibi duruyor canim ama en iyisi kan testi yaptirmakMerhaba kızlar adetime 5 gün var test yaptım bugün silik cıktı sizce varmı ilk gebeligimde 6 haftalık kalbi durmuştu kaybettimm malesef.
Benmde bugün yaptıgım test sizinki gibi silik adetime 5 gün var beni umutlandırdınızKan sonucum çıktı 26,64 hamileymişim. Adetime 2 gün vardı :)) inşallah sizin de vardır
Hayırlı olsun bence sizin de var baya belirgin çıkmış aynı benimki gibiBenmde bugün yaptıgım test sizinki gibi silik adetime 5 gün var beni umutlandırdınız
Kan testi yaptırdım doktor hamilesin dediHayırlı olsun bence sizin de var baya belirgin çıkmış aynı benimki gibi
Merhaba Hamilemisiniz benim testde böyle cıktıKızlar adetıme 4 gün var sizce hayalet bi çizgi varmı benmi görmek istedigimi görüyorum birde sabah idrarı ile yapmadım
Hamileyim evet :)Merhaba Hamilemisiniz benim testde böyle cıktı
Sağ salim alın kucağınıza inşallah benmde adete 4 gün var kan versem cıkar dmiHamileyim evet :)
Kızlar merhaba ben de dün test yaptım gece öyle bıraktım sabah kalktığımda baktım ikinci çizgi var kurumamı yoksa normal çizgi mi bilemedim bi bakar mısınız
Hayırlı olsunKızlar merhaba uzun süredir buralarda yoktum.2 senedir hamile kalmaya uğraşıyorum ve hepimiz gibi her ay bat a günler kala test yapmaya başlıyorum.bu kez ilk defa adetime 5 gün kala çok çok silik,4 gün kala belirgin ikinci çizgiyi gördüm,yaptığım test days comfort marka erken gebelik testi ama sevinemiyorum ya yanlışsa diye. 4 tane test yaptım hepsinde çizgi ilk 2-3 dkda çıktı. Bu markada yanlış pozitif çıktığını pek duymadım siz duydunuz mu ya da deneyimlediniz mi? Fotoğrafları koyuyorum bunlar adetime 4 ve 3 gün kala yani bugün yaptıklarım Eki Görüntüle 2931569
Merhaba canım ben özellikle her ay bu marka alırım çünkü kaybettiğim bebeğimde 9 gün kala cok çok silik gördüm gün gün arttı nasip değilmiş 15 Hf kalbi durdu .O gün bugün daha ölüyorum desem hayalet çizgi bile görmedim bu marka ile o yüzden güven derim hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.Ve her ay 9 gün önceden baslarim regl görene kadar bir umut regl gelince de buraya takılır pozitif testlere bakar benmişim gibi heyecanlanır mutlu olurumHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?