- 17 Kasım 2025
- 18
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi hayat_1453
Arkadaşlar adetime 4 gün varken artimed kaset test ile test yaptım 1 dakika içerisinde silik çıktı.Daha önceden yalancı pozitif çıkarttığını duymuştum başınıza hiç geldi mi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi canım artımed hayal kırıklığıArkadaşlar adetime 4 gün varken artimed kaset test ile test yaptım 1 dakika içerisinde silik çıktı.Daha önceden yalancı pozitif çıkarttığını duymuştum başınıza hiç geldi mi.
Hem 4 gün kala kaset testte çıkmaz canım erkenGeldi canım artımed hayal kırıklığı
Teşekkür ederimHem 4 gün kala kaset testte çıkmaz canım erken
5 kasım beklenen reglimdi 31 Ekim'de yaptım yumurtlamam 21 ekimdi kaset testte çıktı 30 Ekim'de de erken gebelik yapmıştım kaset test markası da artmed 31 Ekim'de aynı gün kan verdim beta 26.21 çıktı yumurtlama gününü biliyorsan 4 gün kala çıkıyor testte varsa inşallah vardırTeşekkür ederim
Yumurtlama tarihim 16 Kasım,1 Aralık adet günüm.Yarin tekrar deneyeyim olmadı rengi koyulasacak mi diye.Ona görevde kan veririm.Cok teşekkür ederim inşallah5 kasım beklenen reglimdi 31 Ekim'de yaptım yumurtlamam 21 ekimdi kaset testte çıktı 30 Ekim'de de erken gebelik yapmıştım kaset test markası da artmed 31 Ekim'de aynı gün kan verdim beta 26.21 çıktı yumurtlama gününü biliyorsan 4 gün kala çıkıyor testte varsa inşallah vardır❤
Sabah ilk idrarla yaparsan daha net olur benim test sabah ilk idrarla değil 2. İdrarla testi alana kadar dayanamadımYumurtlama tarihim 16 Kasım,1 Aralık adet günüm.Yarin tekrar deneyeyim olmadı rengi koyulasacak mi diye.Ona görevde kan veririm.Cok teşekkür ederim inşallah![]()
![]()
Dun test sipariş ettim bugün gelecek inşallah sabahı kaçırmış oldum fakat gün içinde denerim tekrar.Nasipse yarın sabah denerim birde.Dun ilk silik çizgiyi görünce herhalde yanlış görüyorum dedim tekrar yaptım o da aynı şekilde hemen çıktı ve silik çıktı dedim acaba artimed olduğu için mi böyle.Tabiki etiketlerim teşekkür ederimSabah ilk idrarla yaparsan daha net olur benim test sabah ilk idrarla değil 2. İdrarla testi alana kadar dayanamadımamin inşallah takipteyim test yaparsan mutlaka etiketle
![]()
Olsun varsa gün icindekiyle de çıkıyor ben hiç bir testi sabah ilk idrarla yapmadım cok heyecanlı bekliyorumDun test sipariş ettim bugün gelecek inşallah sabahı kaçırmış oldum fakat gün içinde denerim tekrar.Nasipse yarın sabah denerim birde.Dun ilk silik çizgiyi görünce herhalde yanlış görüyorum dedim tekrar yaptım o da aynı şekilde hemen çıktı ve silik çıktı dedim acaba artimed olduğu için mi böyle.Tabiki etiketlerim teşekkür ederim![]()
Bu gelecek olan laboquick farklı marka eğer çıkarsa pazartesi giderim doktoraOlsun varsa gün icindekiyle de çıkıyor ben hiç bir testi sabah ilk idrarla yapmadım cok heyecanlı bekliyorum
Bence kesin var ya inşallah sonra mutlaka kan vermeye git![]()
Birde kasigim agrio daha doğrusu bişey batio gibi yanma oluyor,bacağıma vuruyor.Hapsurdum iyce battı yandı o da bir belirti mi bilmiyorum.Olsun varsa gün icindekiyle de çıkıyor ben hiç bir testi sabah ilk idrarla yapmadım cok heyecanlı bekliyorum
Olsun varsa gün icindekiyle de çıkıyor ben hiç bir testi sabah ilk idrarla yapmadım cok heyecanlı bekliyorum
Umutlandırmak istemem ama bu belirtiyi çok kişide duydum inşallah hamilesinizdirBirde kasigim agrio daha doğrusu bişey batio gibi yanma oluyor,bacağıma vuruyor.Hapsurdum iyce battı yandı o da bir belirti mi bilmiyorum.
Laboquik güvenilir bir marka ben de buradan heyecanla bekliyorumBu gelecek olan laboquick farklı marka eğer çıkarsa pazartesi giderim doktoraHeyecanla kapı zilini bekliyorum
![]()
Olabilir belirti kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor her hamilelik bile farklı ben şuan 3.ye gebeyim 7+5 olduk bugün maşallahBirde kasigim agrio daha doğrusu bişey batio gibi yanma oluyor,bacağıma vuruyor.Hapsurdum iyce battı yandı o da bir belirti mi bilmiyorum.
Cıplak gözle daha rahat görünüyor burada kalite cok düşüyor ondan kaynaklıResim atmak istedim fakat silik olduğu için hiç çıkmadı burada görüntü net olarak
UmarımUmutlandırmak istemem ama bu belirtiyi çok kişide duydum inşallah hamilesinizdir![]()
Benim sol kasigim sol göğüs hassasiyeti var bugün hassasiyet daha da çoğaldı.Umutlanmakta istemiyorum ama eğer bu gelen testte de çıkarsa umutlanicam galibaLaboquik güvenilir bir marka ben de buradan heyecanla bekliyorumgüzel haber almak insanı mutlu ediyor
Olabilir belirti kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor her hamilelik bile farklı ben şuan 3.ye gebeyim 7+5 olduk bugün maşallahilk belirtilerim rahimde dolgunluk hissi gögüs hassasiyeti dolgunluk agrı ki benim adet öncesi asla goguslerımde bişi olmazdı ordan anlamıştım en cok bide bel agrısı özellikle yorulunca cok hissediyordum kasık agrısı özellikle solda bebegimde solda
inşallah seninde ondandır bu agrılar
belirtilerimi bu sekılde not etmişim 30 Ekim'de 5 kasım regl tarihimdi bunlar erken gebelik belirtilerim
Çıkacak inşallahBenim sol kasigim sol göğüs hassasiyeti var bugün hassasiyet daha da çoğaldı.Umutlanmakta istemiyorum ama eğer bu gelen testte de çıkarsa umutlanicam galiba![]()