Adete 4 gün kala sivilce

Dualarinkabulu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
54
20
18
Kızlar birşey sormak istiyorum adetime 4 gün kala sivilce çıktı çenemde ve adete 5 gün kala ise çok şiddetli aniden gelen kasıkta iğne batması gibi ağrı oldu ve vajinada iğne batması oldu gebelik belirtisi olabilir mi böyle yaşayan var mı

Kızlar birşey sormak istiyorum adetime 4 gün kala sivilce çıktı çenemde ve adete 5 gün kala ise çok şiddetli aniden gelen kasıkta iğne batması gibi ağrı oldu ve vajinada iğne batması oldu gebelik belirtisi olabilir mi böyle yaşayan var mı
Bunlar tamamen regl öncesi belirtiler, ama gebelik ve regl öncesi belirtiler birbirine çok benzediği için erken gebelik testiyle öğrenebilirsiniz.

Bunlar tamamen regl öncesi belirtiler, ama gebelik ve regl öncesi belirtiler birbirine çok benzediği için erken gebelik testiyle öğrenebilirsiniz. ani iğne batması
Kasıkta bıçak saplanır gibi ağrı olduğu için ister istemez bende acaba dedim ve çenede çıkan sivilce hormonlarla alakalı olduğunu okudum ondan dolayı sormak istedim

Kasıkta bıçak saplanır gibi ağrı olduğu için ister istemez bende acaba dedim ve çenede çıkan sivilce hormonlarla alakalı olduğunu okudum ondan dolayı sormak istedim
Kasıkta sızlama sancı bunlar regl öncesi de olabiliyor, yine de kişiden kişiye değişebilir, çenedeki sivilceninse hamilelikle hiçbi ilgisi yok maalesef, hormon fazlalığından oluyor ve genelde testosteron.

Back
X