Adete 4 gün kala yerleşme kanaması olur muu kızlaaarrrr?😍

incitaanesssii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
164
20
13
21
Kızlar merhabalar bu ay yumurtlamamı 22-23 kasımda gördüüm Ovülasyon testiyle takip ettim iki günde pikti ama çatlama gününü takip edemedim maalesef oda tahminlerime göre 24-25 kasımdır.
Yumurtlamadan sonra başlayan kaç gün sonra başladı bilmiyorum da muhtemelen 2 gün sonra falan başlayan bir göğüs ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı baş ağrısı olmaya başladı ve çok idrara çıkıyorum yumurtlamadan beri.
Dün hiçbir ağrım yoktu yok diye üzüldüm hatta akşam saatlerinde akıntıyla beraber pembemsi bi leke geldi sonra kesildi sabah kalktım bilerek beyaz çamaşır giydim takip edeyim diye sabah da pembe nokta akıntıyla gelmiş adetime 4 gün kaldı 9 Aralık gösteriyor uygulama. Sizce bu yerleşme midir yardımcı olursanız çok sevinirimmm simdiden tesekkürlerrr.

Olabilir günü tutuyor inşallah vardır

Hadi inşallah yerleşmeyle uyumlu

Çok teşekkür ederiimmm siz yaşamış mıydınız bu durumuuu
Kanama olmadan yerleşti benim. Herkeste olmuyomuş zaten. Ben akıntı bile görmedim dpo7-8-9 yerleşme belirtileri olur. Güzel haberleri ver iki güne

Canım yerleşme de olabilir adetinden birkaç gün önce leke gelmesi onun ihtimalini artırıyor ama benim geçen adetim de buna benzer oldu. Adetimden iki gün önce leke geldi bi kere, sonra iki gün hiçbir şey gelmedi. Bende yerleşme sanıp mutlu olmuştum. O iki gün sonra adetim başladı. Sonradan sökülecek olabilir adetin. İki ihtimal de var Allah gönlüne göre versin

Amin canım teşekkür ederimmmm

Kasık ağrım da yokk sizde kasık ağrısı olmuş muydu çok soru sordum kusura bakmayınnn
Bende oldu vallahi ama işte kaşık ağrısı gören kanama görmüyor, kanama gören ağrı görmüyor falan filan herkes aynı değil yani

Benimde bat 9 aralik. Dun dpo 8 di acik pembe lekelenmem oldu sadece 1 kere peceteye silince baska gelmedi. Bugun dpo 9 test yaptim sabah negatif cikti daha erken sanirim. 5-6 gundur gogus agrim ve kasık agrim var. Hatta aksam baya bi kasik agrim oldu. Bir kac gun daha bekeleyecegim sanirim pazartesi yaparim test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…