- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
- 33
- Konu Sahibi Uykucupandaa
-
Valla ben adetime 5 gün kala 11le öğrenmiştim gayet iyi hayırlı olsunMerhaba hamileliğini erken öğrenenler kaç betayla öğrendiniz ? Benim beta değerim adete beş gün kala 65.5 çıktı sizce normal mi ? İki gün sonra tekrar kan vercem. kimyasal olmasından korkuyorum
Şu an kaç aylık oldunuz çok sağolun cevap içinValla ben adetime 5 gün kala 11le öğrenmiştim gayet iyi hayırlı olsun
Bebeğim 4 aylık doğum yaptımŞu an kaç aylık oldunuz çok sağolun cevap için
Benimde adete 7 gün kala 62.5 çıktı tekrardan kan verdim mi bende de aynı korku var şuan yarın kan vericem tekrar insallahMerhaba hamileliğini erken öğrenenler kaç betayla öğrendiniz ? Benim beta değerim adete beş gün kala 65.5 çıktı sizce normal mi ? İki gün sonra tekrar kan vercem. kimyasal olmasından korkuyorum
Ben bugün keseyi gördüm korkma canım yükselir yavaş yavaşBenimde adete 7 gün kala 62.5 çıktı tekrardan kan verdim mi bende de aynı korku var şuan yarın kan vericem tekrar insallah
Maşallah tamamdır inşallahBen bugün keseyi gördüm korkma canım yükselir yavaş yavaş
Benim 5 gün kala 65.5Maşallah tamamdır inşallah
Ben adetime 8 gün varken göğüs ağrısı sebebiyle öylesine bir test yapayım dedim ve o şekilde öğrendimkızlar adetime 3-4 gün var ama hamilelik belirtisi namına bişey yok.Yani yok göğüs sızlaması yok miğde bulantısı yok baş dönmesi bunlar yok.Sadece kasıklarımda batmalar söz konusu gelip geçici gibi.İlişkiden bir süre sonra başladı diyebilirim.Test yapsam çıkar mı sizce?Merak ediyorum.Çokta istiyorum Allahım hepimizin yüzünğ güldürsün inşallah
Dua et bana canımBen adetime 8 gün varken göğüs ağrısı sebebiyle öylesine bir test yapayım dedim ve o şekilde öğrendimHatta ismim üzerinden Testlerime bakabilirsin senin 2 3 gün varmış çıkabilir bence.
Bende hic belirti yasamadim nerdeyse kasit batmasi vardi birde yorgunluk sizinde olabilir yani herkes belirti yasayacak diye birsey yok kanda baktirin cikar direkkızlar adetime 3-4 gün var ama hamilelik belirtisi namına bişey yok.Yani yok göğüs sızlaması yok miğde bulantısı yok baş dönmesi bunlar yok.Sadece kasıklarımda batmalar söz konusu gelip geçici gibi.İlişkiden bir süre sonra başladı diyebilirim.Test yapsam çıkar mı sizce?Merak ediyorum.Çokta istiyorum Allahım hepimizin yüzünğ güldürsün inşallah
Teşekkür ederim yorumunuz için .Dua edin banaBende hic belirti yasamadim nerdeyse kasit batmasi vardi birde yorgunluk sizinde olabilir yani herkes belirti yasayacak diye birsey yok kanda baktirin cikar direk
Rica ederim. Ederim tabi sağlıkla ilerlesin insallah iki gunde bir kan verin artışı takip edinTeşekkür ederim yorumunuz için .Dua edin bana
Beş gün var adetime erken gebelik testi yapsam çıkar mı acabaBence 5 gün kala için değeriniz güzel ben tam adet günümde 300 kusurle öğrenmiştim 48 saatte 2 kat arttığını düşünürsek sizin de adet gününüzde 250 civari olacak
Valla ben adetime 5 gün kala 11le öğrenmiştim gayet iyi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?