adete 5 gün kala beta hgc 1.20 hamile olabilir miyim

blnmyen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
4
0
1
33
kızlar selam, kasımlarım ağrıdan ölmek üzere 1 haftadır göğüslerimse inanılmaz hassas dokununca acıyo beta hgc m 1.20 çıktı rahim kalınlığı da13 mm reglime de 5 gün var sizce hamile olabilir miyim ? sonucu 1.20 çıkıp hamile kalan var mı aramızda ?

Geçen ay bende böyle bı başlık açtım adetim 3 gün gecikti ve adet oldum

Ama şöyle bi durum yumurtlama tarihinin üzerinden bi 10 gün geçmiş olmali

Ben varım planlı gebelik düşünüyorduk eşim askere gidecek diye gitmeden öğrenmek istedim. Adetime 5 gün kala gittim kan testi verdim negatif çıktı. Üzüldüm ama olsun bişey olmaz nasip değilmiş dedim. Adet günü test yaptım evde pozitif gördüm. Bence adet günü gelmeden test yapmayın suan 7 haftalık gebeyim

Merhaba bende evde testlerde negatif çıkıyo normalde adetimi hep 1 hafta erken olurum yani ona göee hesapladığımda normaldr 26 sında olmam gerekıyordu yumurtalam günüm 15 idi o gün birliltekil oldu. En son adetimde 1 haziran yarın tekrar test yapsam çıkar mıki doğrusu

Doktor istediği için birkaç ay önce test yapıldı. Ben hamile değildim emindim ve 1.20 çıkmıştı. Yani değerin 5'i geçmesi lazım kesinlik için bu saydıklarınız da adet belirtisi aynı zamanda. 5 gün daha bekleyin gecikme olursa testi yenilersiniz, diliyorsanız da hamilesinizdir inşallah

O tahlillerde genellikle kucuktur isareti ile veriliyor..yani su sekildemiydi degeriniz < 1.20..eger boyleyse degeriniz 1.20 den kucuk bir degerdir diyor
Yani kucuktur semboluyle " < " verilmisse degeriniz 1.20 degildir..zaten..yasiniz daha kucuk..insallah en kisa zamanda bebek sahibi olursunuz

Şüpheli ilişki üzerinden 10-15 gün geçmiş olsun.Adetinizden önce bence test yapmayın biraz bekleyip tekrarlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…