adete 5 gün kala beta hgc 1.20 hamile olabilir miyim

blnmyen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
4
0
1
33
kızlar selam, kasımlarım ağrıdan ölmek üzere 1 haftadır göğüslerimse inanılmaz hassas dokununca acıyo beta hgc m 1.20 çıktı rahim kalınlığı da13 mm reglime de 5 gün var sizce hamile olabilir miyim ? sonucu 1.20 çıkıp hamile kalan var mı aramızda ?

Geçen ay bende böyle bı başlık açtım adetim 3 gün gecikti ve adet oldum 😔

Ama şöyle bi durum yumurtlama tarihinin üzerinden bi 10 gün geçmiş olmali

Ben varım planlı gebelik düşünüyorduk eşim askere gidecek diye gitmeden öğrenmek istedim. Adetime 5 gün kala gittim kan testi verdim negatif çıktı. Üzüldüm ama olsun bişey olmaz nasip değilmiş dedim. Adet günü test yaptım evde pozitif gördüm. Bence adet günü gelmeden test yapmayın suan 7 haftalık gebeyim

Merhaba bende evde testlerde negatif çıkıyo normalde adetimi hep 1 hafta erken olurum yani ona göee hesapladığımda normaldr 26 sında olmam gerekıyordu yumurtalam günüm 15 idi o gün birliltekil oldu. En son adetimde 1 haziran yarın tekrar test yapsam çıkar mıki doğrusu

kızlar selam, kasımlarım ağrıdan ölmek üzere 1 haftadır göğüslerimse inanılmaz hassas dokununca acıyo beta hgc m 1.20 çıktı rahim kalınlığı da13 mm reglime de 5 gün var sizce hamile olabilir miyim ? sonucu 1.20 çıkıp hamile kalan var mı aramızda ?
Doktor istediği için birkaç ay önce test yapıldı. Ben hamile değildim emindim ve 1.20 çıkmıştı. Yani değerin 5'i geçmesi lazım kesinlik için bu saydıklarınız da adet belirtisi aynı zamanda. 5 gün daha bekleyin gecikme olursa testi yenilersiniz, diliyorsanız da hamilesinizdir inşallah 🙏

O tahlillerde genellikle kucuktur isareti ile veriliyor..yani su sekildemiydi degeriniz < 1.20..eger boyleyse degeriniz 1.20 den kucuk bir degerdir diyor
Yani kucuktur semboluyle " < " verilmisse degeriniz 1.20 degildir..zaten..yasiniz daha kucuk..insallah en kisa zamanda bebek sahibi olursunuz

Şüpheli ilişki üzerinden 10-15 gün geçmiş olsun.Adetinizden önce bence test yapmayın biraz bekleyip tekrarlarsiniz

Back
X