Adete 5 gün kala beta

Seviiilllllllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
169
26
48
25
Kizlar adetime 5 gün kala beta HCG kan verdim 4.5 çıktı yukselirmi acaba varmiki bugün tekrar verdim sonuçu merak ediyorum benimgibi değeri olup yükselen varmı acaba

Adete 5 gün kala mı yaptınız test bnmde aynı belirtiler verdi bir hafta kala yaptım bn 1.20, çıktı hala adetime 3 gün var

Adete 5 gün kala mı yaptınız test bnmde aynı belirtiler verdi bir hafta kala yaptım bn 1.20, çıktı hala adetime 3 gün var
Evet cnm adete 5 gün kala test yaptım Dr tekrar istedi sınırda dedi iki gün sonra tekrar verdim yükseldi pozitif dedi iki hafta sonra kadın doğuma gidip keseyi gör dedi şuan 4 +1 haftalık

Evet cnm adete 5 gün kala test yaptım Dr tekrar istedi sınırda dedi iki gün sonra tekrar verdim yükseldi pozitif dedi iki hafta sonra kadın doğuma gidip keseyi gör dedi şuan 4 +1 haftalık
Ovulasyon yapmışmışsınız çatlamadan kaç gün sonra test verdiniz acaba diye merak ettim yoksa öyle gelişigüzel mi denemiştiniz

Ovulasyon yapmışmışsınız çatlamadan kaç gün sonra test verdiniz acaba diye merak ettim yoksa öyle gelişigüzel mi denemiştiniz
Evet cnm ovulasyon testi ile takip etim ve birde uygulamadan da takip etim doğurganlık günlerini ayın 7 si yuksek gebe kalma ihtimaliydi öğünü değerlendirdim 18 inde ilk testi verdim

Yani yumurtlama ve çatlamadan kaç gün sonra test vermiş oldunuz bende hemen adet arkası yumurtlama gördüm de ne kadar erken öğrenebilirim diye sordum dua edin nolur bana da bize isteyen herkese inşallah olur bizim de bu ay
Evet cnm ovulasyon testi ile takip etim ve birde uygulamadan da takip etim doğurganlık günlerini ayın 7 si yuksek gebe kalma ihtimaliydi öğünü değerlendirdim 18 inde ilk testi verdim

İlişkiden 11 veya 12. Gün diye biliyorum cnm yinede adet gecikmesini bekle rabbim sanada ve tüm annne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah bende 5 aydır deniyorum rabbim bu ay nasip eti çok sabirsizdim sitrese giriyordum sonra olmayınca kendimi artık rahat bıraktım çok şükür oldu

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bn bir senedir deniyorm uygulamadan bide doktor kontrolünde ovulasyona dikkat ediyorum doğurganlık günü yumurtlama günü olsun ama ne kadarr da dneesem olmuyor rabbim herkese nasip etsin

Amin inşallah cnm benim birde eşinde gözükdumu Dr cnm sende bı sorun yoksa belki eşinde olabilir bunuda göz önünde bulundur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…