Kızlar merhaba çok bacak ağrım ve bel ağrım oldu adete 5 günüm var testim böyle çıktı normal gebelik testi 3 tane yaptım 3 de aynı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik var gorunuyorda kaset testler bukadr erken sonuc veriyormuydu hayirli olsn kan ver hemen cikar zatenKızlar merhaba çok bacak ağrım ve bel ağrım oldu adete 5 günüm var testim böyle çıktı normal gebelik testi 3 tane yaptım 3 de aynı
Hayırlı olsun var gibi kan verin cikar zatenKızlar merhaba çok bacak ağrım ve bel ağrım oldu adete 5 günüm var testim böyle çıktı normal gebelik testi 3 tane yaptım 3 de aynı
Var görünüyor. Adetin geçsin önce. Ara ara test yapıp çizgi koyulaşıyor mu takip edebilirsin. Sonrasında kan vermen daha iyi gibi. Şu an değer düşük olacaktır. İki de bir kan verip yükseliyor mu bakmak yorucu olur.Kızlar merhaba çok bacak ağrım ve bel ağrım oldu adete 5 günüm var testim böyle çıktı normal gebelik testi 3 tane yaptım 3 de aynı
Hayirli olsun gebelik var buyuk ihtimale gununuz gecince kan testi verinKızlar merhaba çok bacak ağrım ve bel ağrım oldu adete 5 günüm var testim böyle çıktı normal gebelik testi 3 tane yaptım 3 de aynı
Çok şaşırdım canım inan hiç beklemiyordum ya erken yumurtlama oldu yada erken döllenme yani ben ilk yoktur yanlış dedim sonra 3 tane daha yapınca hepsi aynı çıktıGebelik var gorunuyorda kaset testler bukadr erken sonuc veriyormuydu hayirli olsn kan ver hemen cikar zaten
Erken yumurtlama olmus demekki hayirli olsnÇok şaşırdım canım inan hiç beklemiyordum ya erken yumurtlama oldu yada erken döllenme yani ben ilk yoktur yanlış dedim sonra 3 tane daha yapınca hepsi aynı çıktı
Merhaba, yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüzÇok şaşırdım canım inan hiç beklemiyordum ya erken yumurtlama oldu yada erken döllenme yani ben ilk yoktur yanlış dedim sonra 3 tane daha yapınca hepsi aynı çıktı
10. Günüm canım benimMerhaba, yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüz![]()
Sağol canım çok teşekkür ederimErken yumurtlama olmus demekki hayirli olsn
Merhaba hamile misinizSağol canım çok teşekkür ederim
Tebrik ederim sağlıkla gelsinEvet canım 4+5 iz şuan![]()