- 25 Ağustos 2025
- 20
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi buhranlavinya
Merhaba hanımlar. Adete 6 gün var bugun erken gebelik testi yaptım. Gölge gibi görünüyor ikinci çizgi. Emin olamadım. Sizde görüyor musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi marka acabaMerhaba hanımlar. Adete 6 gün var bugun erken gebelik testi yaptım. Gölge gibi görünüyor ikinci çizgi. Emin olamadım. Sizde görüyor musunuz ?Eki Görüntüle 3634746
Gebelik var mı peki bende bu testi yaptım böyle silik çıktı daha öncesi de first diye bi test yaptım oda silik çıkmıştı daDays doctor
Henüz belli değil sadece bu testi yaptım bugün. Ama belirtiler var fazlasıyla. Bende daha önce çizgi vermemişti. Kaç gün var sizin?Gebelik var mı peki bende bu testi yaptım böyle silik çıktı daha öncesi de first diye bi test yaptım oda silik çıkmıştı da
Henüz belli değil sadece bu testi yaptım bugün. Ama belirtiler var fazlasıyla. Bende daha önce çizgi vermemişti. Kaç gün var sizinGebelik var mı peki bende bu testi yaptım böyle silik çıktı daha öncesi de first diye bi test yaptım oda silik çıkmıştı da
Siz çizgiyi gördünüz mü pekiGebelik var mı peki bende bu testi yaptım böyle silik çıktı daha öncesi de first diye bi test yaptım oda silik çıkmıştı da
Ya bende yaptım çizgi gördüm inanmadım ovulasyon testi yaptım oda pike yakın çıktı yani bilemedim var mı demek buHenüz belli değil sadece bu testi yaptım bugün. Ama belirtiler var fazlasıyla. Bende daha önce çizgi vermemişti. Kaç gün var sizin
Siz çizgiyi gördünüz mü peki
Gönlünüzce olur İnşAllah. Beklemesi çok stresliYa bende yaptım çizgi gördüm inanmadım ovulasyon testi yaptım oda pike yakın çıktı yani bilemedim var mı demek bubende belirti yok
Evet kesinlikle öyle yarın kan vereceğim artık nasip kısmet inşallah vardır ikimizin deGönlünüzce olur İnşAllah. Beklemesi çok stresli
İnşAllah vardır. Her aşaması stresli. Dayanmak zor.Evet kesinlikle öyle yarın kan vereceğim artık nasip kısmet inşallah vardır ikimizin de
Siz kan vermeyi düşünüyor musunuzİnşAllah vardır. Her aşaması stresli. Dayanmak zor.
30 Agustosta veririm olumsuz görmek istemiyorum. Ama daha önce hiçbir testim de işaret gormemistim. Bunu bile 2.kez baktigimda gordum. Saldım biraz ben. Geçen ay 3 gün gecikme yaşadım kanda çıkmadı tabi. Ben baya sinir oldum o zaman. Hiç gecikme yasamam erken bile olurdum. Olursa hoş gelmiş. Hayırlısı olsunSiz kan vermeyi düşünüyor musunuz
Verdiniz mi kanEvet kesinlikle öyle yarın kan vereceğim artık nasip kısmet inşallah vardır ikimizin de
Vermedim sabah kalktım baş ağrım vardı ve hap aldım yine de geçmedi bu demek oluyor ki adet gelecek benim şaşmaz her ay adet öncesi baş ağrım olur yoğun olur hatta aynı öyle yapay zekaya sordum diyo ki oda döngün de önce hep oluyorsa bu adet belirtisidir diyo haklı tabi testler aldatıcı oluyor yaaVerdiniz mi kan
Yani bu benim ikinci gebeligim olacak tabi varsa. İlki şubattı. Doktora işte 1 sene sonra düşünüyoruz kan değerlerime baktırmak icin varsa da sorunu tedavi için geldim dedim. Son adet tarihini sordu takip etmiyordum olmak uzereyim dedim. Karin agrim vardi ve farkli hicbir sey yoktu. Kan verdim çıktım. Aksam 4 gibi geldim merdivenden cikarken bakıyorum beta 53. Beta ne demek google sordum gdbelik diyor. Sonra tekrar yaziyorum gebelik dışında baska bir sey olabilir mi diye bir sey çıkmadı. 1 aylık bile degildi ogrendigimde. Ogrendikten 10 gun sonra 6 haftalikten kendiliginden dustu. Bizde tup bebek bile tutmayan var. Cocuk zor oluyor hic ihtimal vermedik olacagina. Ama simdi var gibi geliyor daha var adete o yuzden gitmedim. Demem o ki döngünde farklilik olmayabilir. Ama var da olabilir. Umut vermek istemem tabii. Ama kafana takmamaya çalış cok ustune gidince olmuyor bence. Tez zamanda sağlıklı vatana millete faydali cocuklarin olur İnşAllah.Vermedim sabah kalktım baş ağrım vardı ve hap aldım yine de geçmedi bu demek oluyor ki adet gelecek benim şaşmaz her ay adet öncesi baş ağrım olur yoğun olur hatta aynı öyle yapay zekaya sordum diyo ki oda döngün de önce hep oluyorsa bu adet belirtisidir diyo haklı tabi testler aldatıcı oluyor yaa![]()
Var canım gözün aydın sağlıcakla gelsin 5 üzeri gebesin demekBende sabah test yaptım böyle çıktı. Adetime 4 gün var öğleden sonra kan testi verdim beta 14.3 çıkmış.. bu tam olarak ne anlama geliyor acaba. Var mı yok mu. Doktora yarın sonuçları almaya gidince sorucam ama çok aşırı stresliyim mesrak ediyorum var mı yok mu acaba![]()