Adete 5 gün kala Gebelik testi

sonsz

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2022
28
11
18
26
Kızlar merhaba çok bacak ağrım ve bel ağrım oldu adete 5 günüm var testim böyle çıktı normal gebelik testi 3 tane yaptım 3 de aynı

Eklentiler

• 721D4D71-9B20-473F-AC3D-8D79610FB72F.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 1.506
  • A0D04E16-E91F-4B75-A7A3-8065F7574BC2.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 1.073
  • 87B6BEA7-1926-420E-9BD4-326839A4331C.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 1.274
Kızlar merhaba çok bacak ağrım ve bel ağrım oldu adete 5 günüm var testim böyle çıktı normal gebelik testi 3 tane yaptım 3 de aynı
Gebelik var gorunuyorda kaset testler bukadr erken sonuc veriyormuydu hayirli olsn kan ver hemen cikar zaten

Var görünüyor. Adetin geçsin önce. Ara ara test yapıp çizgi koyulaşıyor mu takip edebilirsin. Sonrasında kan vermen daha iyi gibi. Şu an değer düşük olacaktır. İki de bir kan verip yükseliyor mu bakmak yorucu olur.

Teşekkür ediyorum ilginiz için canımsınız Evet günüm 1 gün geçince kan vereyim diyorum testte takip edeyim günüme kadar

Gebelik var gorunuyorda kaset testler bukadr erken sonuc veriyormuydu hayirli olsn kan ver hemen cikar zaten
Çok şaşırdım canım inan hiç beklemiyordum ya erken yumurtlama oldu yada erken döllenme yani ben ilk yoktur yanlış dedim sonra 3 tane daha yapınca hepsi aynı çıktı

Çok şaşırdım canım inan hiç beklemiyordum ya erken yumurtlama oldu yada erken döllenme yani ben ilk yoktur yanlış dedim sonra 3 tane daha yapınca hepsi aynı çıktı
Erken yumurtlama olmus demekki hayirli olsn

Merhaba, yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüz

Canım ne gibi belirtilerin oldu bende şüpheleniyorum ama test için beklemek istiyorum adetime 5 gün var henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…