Bence yerlesme kanamasidir insallahMrb hanımlar son adet tarihim 27 haziran adetime 5 gün kala açık kahverengi leke geldi afedersiniz günlük ped kullanıyorum onu dolduracak kadar bile değil Bnde acaba erken mi olcam dedim normalde gününde olurum sonra kesildi akıntı normale döndü 2 gündür normal akıntı var adetime 3 gün var umutlanmak istemiyorum ama böyle bir durum yaşayan var mi
Insallah ama fazla ümit etmek istemiyorum adeti bekliycem mecburBence yerlesme kanamasidir insallah
Erken rast yapabilirsin canım belli olur ne olduğuMrb hanımlar son adet tarihim 27 haziran adetime 5 gün kala açık kahverengi leke geldi afedersiniz günlük ped kullanıyorum onu dolduracak kadar bile değil Bnde acaba erken mi olcam dedim normalde gününde olurum sonra kesildi akıntı normale döndü 2 gündür normal akıntı var adetime 3 gün var umutlanmak istemiyorum ama böyle bir durum yaşayan var mi
Bekle bencede ama test yapsan normal testte de cikiyor canımInsallah ama fazla ümit etmek istemiyorum adeti bekliycem mecbur
Yarın alıyım yapıyım o zaman aklımda kalmasin sanmıyorum hamile olduğumu karnım adet olcakmisim gbi çünkü bilemiyorumBekle bencede ama test yapsan normal testte de cikiyor canım
Ayni belirtilermis zaten canim insallah vardirYarın alıyım yapıyım o zaman aklımda kalmasin sanmıyorum hamile olduğumu karnım adet olcakmisim gbi çünkü bilemiyorum
Benim de açık kahverengi leke şeklinde oldu sonra kesildi ilk defa oluyor böyle ama başka belirti yok adet olcakmisim gbi karnımBenimde tam 1 hafta kala kahverengi lekelenmem olmuştu gününde kan testi yaptırmıştim pozitifi gördüm inşallah hayırlısı olsun.
Adetle mi ayni belirtiler Insallah canmAyni belirtilermis zaten canim insallah vardir
Bende benzettim de bazen olmayanda biliyormuş başka belirti yok çünkü adet olcakmisim gbi belirtiler varYerleşme kanaması dedikleri şeye benzedi inşallah öyledir
Bi gelisme var mi?Mrb hanımlar son adet tarihim 27 haziran adetime 5 gün kala açık kahverengi leke geldi afedersiniz günlük ped kullanıyorum onu dolduracak kadar bile değil Bnde acaba erken mi olcam dedim normalde gününde olurum sonra kesildi akıntı normale döndü 2 gündür normal akıntı var adetime 3 gün var umutlanmak istemiyorum ama böyle bir durum yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?