- Emoji Skoru
- 1.816
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yerleşme kanaması yaşadın büyük ihtimalle regliye kadar sabahları takip et testler koyulaşmayı Regli geçince test yaparsınAdete 5 gün kala bugün sabah pembe lekelenme oldu sildikçe geliyor. Ovülasyon testi yaptım koyu çıktı PREGNANT ERKEN GEBELİK TESTİ ANINDA SİLİK çıktı sizce ben hamile miyim
Canım üstteki test gebelik testiCanım yerleşme kanaması yaşadın büyük ihtimalle regliye kadar sabahları takip et testler koyulaşmayı Regli geçince test yaparsın
Onu gördüm canım hafif silik çıkmış işte artıp hcg hormonunun artıp artmadığını reglin geçene kadar testlerin koyulaşmasından takip edebilirsinCanım üstteki test gebelik testi
Ayy şimdi ikinci kez erken gebelik yaptım canımm yine anında çıktı silikOnu gördüm canım hafif silik çıkmış işte artıp hcg hormonunun artıp artmadığını reglin geçene kadar testlerin koyulaşmasından takip edebilirsin![]()
Atabilir misinAyy şimdi ikinci kez erken gebelik yaptım canımm yine anında çıktı silik
Adet sancısı gibi ara ara vuruyor ama pembe lekelenme oluyor dimi canımAtabilir misin
Yarın rahim filmi randevusu varAtabilir misin
Ay gerçekten mi geçen ay 4 test yaptım hepsi pozitiflik kan ise negatifti 1 yıllık evliyim yarın rahim filmi çekilecekti canım ne yapayım acile gidip kan mı versem üzülürüm negatif çıkarsa daBüyük ihtimal hamilesin![]()
Pardon alttaki 1 saat sonra yine yaptığım testAlttaki bugün
Devlet hastanesi almaz özel hastaneye git kan ver bence de varAy gerçekten mi geçen ay 4 test yaptım hepsi pozitiflik kan ise negatifti 1 yıllık evliyim yarın rahim filmi çekilecekti canım ne yapayım acile gidip kan mı versem üzülürüm negatif çıkarsa da
Anladım canım kan ver film çektireceksenPardon alttaki 1 saat sonra yine yaptığım test
Kan ver cnmAdete 5 gün kala bugün sabah pembe lekelenme oldu sildikçe geliyor. Ovülasyon testi yaptım koyu çıktı PREGNANT ERKEN GEBELİK TESTİ ANINDA SİLİK çıktı sizce ben hamile miyim
Testler yanılıyor diye benimde aklım karışıyor ama iki tane erken gebelik testi silik çıktı 1 saat arayla aynı marka canımKan ver cnm
Bence kan ver cnm filimde cektirecekmissin işini riske atmaTestler yanılıyor diye benimde aklım karışıyor ama iki tane erken gebelik testi silik çıktı 1 saat arayla aynı marka canım
Evet netleşmeden film çekilmem canımBence kan ver cnm filimde cektirecekmissin işini riske atma
Aminnnnnn mutlaka haber veririm dualar edin canımsonucunu bize de söyleee inşallah hamilelik vardır![]()