- Emoji Skoru
- 1.816
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
Kan negatif çıktı ama testler pozitif nasıl yaaasonucunu bize de söyleee inşallah hamilelik vardır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan negatif çıktı ama testler pozitif nasıl yaaasonucunu bize de söyleee inşallah hamilelik vardır![]()
Negatif çıktı kanKan ver cnm
Kan verdim negatif çıktı canım anlamadım bişey. Geçen ay da 4 test pozitif çktı kan negatif oldu yine bugün aynı adetime 4 gün varAnladım canım kan ver film çektireceksen
Aynısını brn de yaşamıştım testler yanıltıcı oluyor daha bilimdik markalar kullan awox predictor falan üzülme sonraKan verdim negatif çıktı canım anlamadım bişey. Geçen ay da 4 test pozitif çktı kan negatif oldu yine bugün aynı adetime 4 gün var
Acaba beklesem mi burda biri evde pozitif kanda negatif görmüş 1 hafta sonra kanda da pozitif çıkmış canımAynısını brn de yaşamıştım testler yanıltıcı oluyor daha bilimdik markalar kullan awox predictor falan üzülme sonra![]()
Başka bi test al onunla dene bat a kaç gün varAcaba beklesem mi burda biri evde pozitif kanda negatif görmüş 1 hafta sonra kanda da pozitif çıkmış canım
Yok daha 4 gün var canım valla şaka gibiŞans olmuştur o bence çünkü kan değeri daha hassas yani idrar testlerinin en hassası 10 ml/u beta hcg ölçüyor ama yine de reglin gecikmediyse bekle tabi burda bi laf var regl olmamış rahimden ümit kesilmez diyeinşallah pozitiftir hamilesindir
O zaman daha varmış adet günü tekrar test yapYok daha 4 gün var canım valla şaka gibi
hangi test markasını kullandın ?Yok daha 4 gün var canım valla şaka gibi
Test markan neydi canımKan verdim negatif çıktı canım anlamadım bişey. Geçen ay da 4 test pozitif çktı kan negatif oldu yine bugün aynı adetime 4 gün var
Sonucun ne cikti cnmEvet netleşmeden film çekilmem canım
Hayırlısı olsun cnmNegatif çıktı kan