Adete 5 gün kala lekelenme ve test pozitif

Kan verdim negatif çıktı canım anlamadım bişey. Geçen ay da 4 test pozitif çktı kan negatif oldu yine bugün aynı adetime 4 gün var
Aynısını brn de yaşamıştım testler yanıltıcı oluyor daha bilimdik markalar kullan awox predictor falan üzülme sonra 🥺

Aynısını brn de yaşamıştım testler yanıltıcı oluyor daha bilimdik markalar kullan awox predictor falan üzülme sonra 🥺
Acaba beklesem mi burda biri evde pozitif kanda negatif görmüş 1 hafta sonra kanda da pozitif çıkmış canım

Şans olmuştur o bence çünkü kan değeri daha hassas yani idrar testlerinin en hassası 10 ml/u beta hcg ölçüyor ama yine de reglin gecikmediyse bekle tabi burda bi laf var regl olmamış rahimden ümit kesilmez diye 😂 inşallah pozitiftir hamilesindir

Şans olmuştur o bence çünkü kan değeri daha hassas yani idrar testlerinin en hassası 10 ml/u beta hcg ölçüyor ama yine de reglin gecikmediyse bekle tabi burda bi laf var regl olmamış rahimden ümit kesilmez diye 😂 inşallah pozitiftir hamilesindir
Yok daha 4 gün var canım valla şaka gibi

Adet gunume 4gun var dunde teste vardi ama bugunku testte laboquik kaset test 3dkda cikti ama emin degilim.bu testide 3aydr kullaniyorum kuruma cizgisi hic cikarmiyor
49601.webp

Adete 5 gün kala kanda gebelik çıkar mı. Negatiften pozitif e dönen olur mu bu şekilde?

Back
X