Bende Adete 3 gun kala , boyle pozitifi gordum. Hamilelik testi yapiyorum kac gundur hep negatif. Suan 37. Gunumdeyim hala regli olmadim. Olmadigima gore demekki ozaman yumurtladim diye dusunuyorum. Ama benim adet duzensizligim var canim, bazen 35 gunde bazen 38 bazen 40 bazen 45 gunde regli oluyorumSlm bayanlar. Ben adet bitiminden itibaren ovülasyon testi yapıyorum. Bugün resimdeki gibi t çizgisi koyu oldu. Yani yumurtam çatlamak üzere. Benim adetim her zaman düzenlidir. 29 veya 30 gün sürer. Adetine 5 gün kala yumurtlama olup hamile kalan oldu mu acaba. Eki Görüntüle 2276020
Hamile de olabilirsiniz.ovulasyon testiyle gebeliği öğrenenler de var.ya da yeniden yumurtluyor olma.ihtimalinize.karsi değerlendirin bu.zamaniSlm bayanlar. Ben adet bitiminden itibaren ovülasyon testi yapıyorum. Bugün resimdeki gibi t çizgisi koyu oldu. Yani yumurtam çatlamak üzere. Benim adetim her zaman düzenlidir. 29 veya 30 gün sürer. Adetine 5 gün kala yumurtlama olup hamile kalan oldu mu acaba. Eki Görüntüle 2276020
Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sanki ilk yumurtlama diğerlerinde hiç bu kadar belirgin olmamıştı t çizgisiBende Adete 3 gun kala , boyle pozitifi gordum. Hamilelik testi yapiyorum kac gundur hep negatif. Suan 37. Gunumdeyim hala regli olmadim. Olmadigima gore demekki ozaman yumurtladim diye dusunuyorum. Ama benim adet duzensizligim var canim, bazen 35 gunde bazen 38 bazen 40 bazen 45 gunde regli oluyorumsende sanki yeni yumurtlamissin gibi birde hamilelik testi yap.
Bende ayni durumdayimGebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sanki ilk yumurtlama diğerlerinde hiç bu kadar belirgin olmamıştı t çizgisi
Aynen hayırlısıBende ayni durumdayimHakkimizda hayirlisi olsun. Sen 3 gun degerlendir canim. Sonuclarini bekliyorum
Merhaba canim son durum nedir?Aynen hayırlısıbugün de ovülasyon testi yaptım t gene koyuydu fakat dünkü kadar değil. Çatlama yakındır. İnşallah iyi sonuçlar alırız ☺
Merhaba canim son durum nedir?regli falan olmadin dimi.
Canim benim o yumurtlamamdan sonraki 12. Gunum adetim 10 gun gecti.Ovülasyon testine devam ediyorum 5 gündür yumurtlama görünüyor. Bu normal mi. Adetime 2 gün kaldı. Beklemedeyim. Evde test yaptım negatif çıktı. Kan testi versem görünür mü acaba. Sizde son durumlar nedir.
İkinci çizgi silik çıkmış. Çatlama dan 14 gün sonra gebelik belli olur diye duymuştum. Kan verin daha da netleşir bence. İnşallah hamilesindirCanim benim o yumurtlamamdan sonraki 12. Gunum adetim 10 gun gecti.
Biraz once predictor test aldim su cikti.
5 gündür yumurtlama aynı koyulukta mı acaba, silikleşmiş olması lazım, kan verseniz kesin sonucu alırsınız, gebelik testleri bazen adet geçmeden sonucu göstermiyorOvülasyon testine devam ediyorum 5 gündür yumurtlama görünüyor. Bu normal mi. Adetime 2 gün kaldı. Beklemedeyim. Evde test yaptım negatif çıktı. Kan testi versem görünür mü acaba. Sizde son durumlar nedir.
Inanamiyorum gercekten. Sans eseri o gun ovu testi yaptim ve pik oldugunu gordum tek iliski oldu maalesef. Bugun 12. Gunu ecz girdim normal test alicaktim kadin zorla erken gebelik testi aldirdi. Eve geldim hemen yaptim dayanamadim.İkinci çizgi silik çıkmış. Çatlama dan 14 gün sonra gebelik belli olur diye duymuştum. Kan verin daha da netleşir bence. İnşallah hamilesindir
İlki çok koyuydu. Diğerleri de aynı koyuluktaydı silikleşme olmadı halen5 gündür yumurtlama aynı koyulukta mı acaba, silikleşmiş olması lazım, kan verseniz kesin sonucu alırsınız, gebelik testleri bazen adet geçmeden sonucu göstermiyor
Canım ümitlendirmek istemem ama ben de gebeliğimi böyle öğrendim. Yani T çizgisi Contorl çizgisinden çok daha koyu olunca adete 1-2 gün kala veya bat günü, gebeliği gösterebiliyor. Yine de üzülmemek adına adet gecikmesi bekleyebilirsinİlki çok koyuydu. Diğerleri de aynı koyuluktaydı silikleşme olmadı halen
Adetime 1 gün kaldı. Bugün de ovülasyon testi yaptım t koyu çıktı diğerleri gibi. Kan verdim negatif çıktıCanım ümitlendirmek istemem ama ben de gebeliğimi böyle öğrendim. Yani T çizgisi Contorl çizgisinden çok daha koyu olunca adete 1-2 gün kala veya bat günü, gebeliği gösterebiliyor. Yine de üzülmemek adına adet gecikmesi bekleyebilirsin
Hiç üzülmeyin lütfen, o zamanını çok iyi biliyor, en güzel zamanda gelecek inşallahAdetime 1 gün kaldı. Bugün de ovülasyon testi yaptım t koyu çıktı diğerleri gibi. Kan verdim negatif çıktı
Sizin hamilelik kesinleşti mi. Benim bugün adet günümdü olmadım. Bugün de ovülasyon testi yaptım t koyu çıktı yine.Inanamiyorum gercekten. Sans eseri o gun ovu testi yaptim ve pik oldugunu gordum tek iliski oldu maalesef. Bugun 12. Gunu ecz girdim normal test alicaktim kadin zorla erken gebelik testi aldirdi. Eve geldim hemen yaptim dayanamadim.demekki 10 gunde gecse 12 gunde gecse adet olmadigimiz surece umut var. Insallah sendede olur canim haber et benide.
Cumartesi kan verdim canim degerim 11 cikti. Yumurtadan sonraki 13. Gundu biliyorsun.Sizin hamilelik kesinleşti mi. Benim bugün adet günümdü olmadım. Bugün de ovülasyon testi yaptım t koyu çıktı yine.
Bende Adete 3 gun kala , boyle pozitifi gordum. Hamilelik testi yapiyorum kac gundur hep negatif. Suan 37. Gunumdeyim hala regli olmadim. Olmadigima gore demekki ozaman yumurtladim diye dusunuyorum. Ama benim adet duzensizligim var canim, bazen 35 gunde bazen 38 bazen 40 bazen 45 gunde regli oluyorumsende sanki yeni yumurtlamissin gibi birde hamilelik testi yap.
Cumartesi kan verdim canim degerim 11 cikti. Yumurtadan sonraki 13. Gundu biliyorsun.suan yumurtlamadan sonraki kacinci gundesin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?