adete 5 gün var hamilemiyim ?

patyam88

Mucizemi Bekliyorum...
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
261
2
643
İstanbul
kıslarr sat 04/10/2011 28 günde bir adet oluyorum yani adetime 5 gün var psikolojikmi bilmiyorum ama kasık batmalarım ve böyle az az sızı şeklinde bel ağrılarım var sizce hamiş olabilirmiyim ama göğüslerimde falan çok çok hafif bir acıma var illa göğüs hassasiyeti bu kadar erken çıkarmı

5 önce çıkmaz muhtemlen pskolijikti yada gününüz gelce içinde aynı durumlar yaşanıyorr malum

merhaba canım ben dün öğrendim hamile olduğumu benimde aynı şikayetlerim vardı adetime 1 hafta kalalaktan gecsede test yapsam die bekledim inşallah sen de de öyeldir Allah gönlüne göre versin...

merhaba canım ben dün öğrendim hamile olduğumu benimde aynı şikayetlerim vardı adetime 1 hafta kalalaktan gecsede test yapsam die bekledim inşallah sen de de öyeldir allah gönlüne göre versin...

hayırlı uğurlu olurr inşallah canım ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...ayy inşallah ya peki başka böyle hissettiğin hisler varmıydı?

hayırlı uğurlu olurr inşallah canım ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...ayy inşallah ya peki başka böyle hissettiğin hisler varmıydı?

teşekkürler canım Allah sana da nasip eder inşallah... ben de göğüs hassasiyeti çok fena, adet olacakmısım gibi ağrı vardı bide, belimde ağrı oluyodu özellikle yataktan kalkarken ben özellikle göğüs hassasiyetinden dolayı şüpelenmiştim ilk defa basıma böle bişey gelmişti çünkü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…