adete 5 gün var silik çizgi

mercanalperen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
45
31
8
28
Bugün öylesine aksam 6 da test yapiyim dedim silik çıktı çok şaşırdım sonra baska marka ile yaptım aynı idrarı o da aynı çıktı.. ovülasyon testi vardı elimde onu da yaptım hepsi de saniyesinde koyu oldu( gebelikler silik)
Henüz kan vermek istemiyorum kaç aydır deniyoruz çünkü hüsranolsun istemi oy rum
Sizce var mı?
Avox ve days doctor markaları

Eklentiler

• IMG_7209.webp
    116,9 KB · Görüntüleme: 158
Yalancı pozitif gösteriyor bende dün yaptım silik bu sabah kaset yaptım bişey yok en iyisi kan vermek canın

Şimdi bi daha yaptım gene silik çıkıyor.. yalancı pozitif dediğiniz markalardan dolayı mu
Evet days doctor özellikle ve frelly sabah yaptığım akni kaset test ve ilk idrarla doğru olmuş olsa dünkinden daha fazla belli olması lazımdı yani en mantıklısı bu iki test haricinde bi marka al yap veya bi kan testi ver varsa her türlü çıkar inan ben hiç bi idrar testine kıpkırmızı çıkmadan güvenemez hale geldim

Evet bende tam kırmızı görmeden kan vermek istemedim o yüzden . Ama avox kaç aydır yapiyorum hep tekti ilk kez böyle gördüm silik olarak o ümitlendirdi açıkcası

Eklentiler

• IMG_7211.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 132
En iyisi hangisi bilmiyorum ama predictor alabilirsin bence daha doğru çıkarıyor .Bu testleri denemedim hiç. Ama tabi ki pozitif duruyor . İnşallah gönlüne göre olsun

En iyisi hangisi bilmiyorum ama predictor alabilirsin bence daha doğru çıkarıyor .Bu testleri denemedim hiç. Ama tabi ki pozitif duruyor . İnşallah gönlüne göre olsun
Çok teşekkür ediyorum insallah hepimizin rabbim gönlündekini versin hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın

Çok teşekkür ediyorum insallah hepimizin rabbim gönlündekini versin hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın
AWOX erken gebelik testi yalancı çıkarmıyor ve cızgılerin bariz bellli genelde hamile olanların ovulasyon testindeki T cızgısı koyu çıkarmış inşallah vardır sizin

Bende 6 gün kala bir den farklı marka testlerle denedim şiddetli bel agrisi ve mide bulantısı oldu test yaptım bunlar çıktı inşallah rabbim herkesin gönlünce versin bendede silik çıktı yarın kan vericem

Eklentiler

• IMG_20251102_222238.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20251102_222202.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 91
Yalancı pozitifte testler böyle kızarmaz ümitlendirmek istemem ama avox testini ayrı atabilir misiniz görsel olarak burada birçok arkadaşımda avox önerdi yalancı pozitif çıkarmıyor çünkü

Hayırlı olsunnnn kesnlkle var. Ben de 5 kala çoıık silik öğrendim. Sizin erken yumurtlama olmus kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…