Gebeliğe Hazırlık Adete 5gun kala hafif adet agrilari ve bel agrisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben 2012 yılının son ayı hamıle kaldım ve oglum sımdı 7 yasında kardesı olsun cok istiyor ama ben ona da 5 yıl sonra kalabılmıstım sımdılık gunlerı degerlendırmeye bakıyoruz henuz tedavi asamasına gecmedim oglumda cok net hatırlıyorum belirtilerimın en basında bel agrısı geliyordu ama adetime 1 2 gun kala baslamıstı sımdı adetıme 8 gun var ve yine belim agrıyor bu sabah bel agrısı ile uyandım akıntım var gıbı hissediyorum ama ıcerde dolanıyor fakat ben husrana ugrayacagıma eminim nedense yine de hamile kalmak ıcın ugrasanlara bilgi olsun bel agrısı ilk belirtilerden

Anladim canim ne guzel .ben de durmadan takipteyim.adetime 8gun kala test yaptim negatif.simdi yine yapicam .bakalim nolucak.ilk gebeligim kalp durmasiyla kurtajla sonuclanmisti.adetime 7gun kala cikmisti idrarda.insallah hamileyimdi
sonuç ne oldu bende 3 ay önce kalp durması ile Kürtaj lldum siödi sadece akıntı var bide bel kasık agrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…