- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Çıkmış kan Sonucum koskocaman bir 0Bi görseydik şu pozitifleri 2 gündür yoğun beyaz akıntım var hep aha başladı diye koşa koşa WC gidiyorum başlamamış bi an seviniyorum bakalım yarın ola hayır ola![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmış kan Sonucum koskocaman bir 0Bi görseydik şu pozitifleri 2 gündür yoğun beyaz akıntım var hep aha başladı diye koşa koşa WC gidiyorum başlamamış bi an seviniyorum bakalım yarın ola hayır ola![]()
İnsan bozuluyor ya sonucu okuyana kadar kalbi pır pır ediyor insanın bakalım ben yarın reglmi görecekmiyimÇıkmış kan Sonucum koskocaman bir 0![]()
Yapacak birşey yok kuzum hayırlısı herşeyinİnsan bozuluyor ya sonucu okuyana kadar kalbi pır pır ediyor insanın bakalım ben yarın reglmi görecekmiyim
Aynen bebeğim bakalım bende yarın haber veririm oldum olmadım diyeYapacak birşey yok kuzum hayırlısı herşeyin
Amin inşallahHayırlısı olsun canım inşaallah bi dahaki aya olur . Allah yormasin![]()
Gerek kalmadı kan testi vermiştim <2.30 dan <1.20 düşmüş tutmamış belli olduYapacak birşey yok kuzum hayırlısı herşeyin
Bende adet oldumGerek kalmadı kan testi vermiştim <2.30 dan <1.20 düşmüş tutmamış belli oldu
bir sonraki aya kaldı yani toparlanıp hemen bu aya hazırlık yaparsın umudumuzu kaybetmek yokBende adet oldum
Aynenbir sonraki aya kaldı yani toparlanıp hemen bu aya hazırlık yaparsın umudumuzu kaybetmek yok
Bende adet oldum
Aynen kuzum
Ben görüyorumMerhaba kızlar benim çatlamam üzerinden 6 gün geçti erken gebelik testi yaptım çok uçuk birşey var mı bana mı öyle geliyor delirdim mi ? Bakın bakalım![]()
Yalancı pozitifmiş maalesefBen görüyorum![]()
O ne demek miş kiYalancı pozitifmiş maalesef
Prodoctor almıştım oda yalancı pozitif gösteriyormuşO ne demek miş ki![]()
Evet bende de aynı şey oldu maalesef ucuz etin yahnisi hesabı dahada almam artık insanların hayalleriyle oynuyorlarProdoctor almıştım oda yalancı pozitif gösteriyormuş
Iki tane almiştım ikiside 2. Silik çıktı kan verdim hamile degildim sonra araştirınca bu markaya güven olmadıgını anladım laboquick Days comfort ve prodictor öneririm laboquick normal kaset olmasına ragmen bence çok hassas.Prodoctor almıştım oda yalancı pozitif gösteriyormuş