- 22 Aralık 2023
- 18
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi busemira12
Adete 6 gün kala idrarda gebelik testi çıkar mı çıkmaz mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi alabilirsin ama bi kaç gün daha beklemeni tavsiye ederim daha net sonuç almak için.Adete 6 gün kala idrarda gebelik testi çıkar mı çıkmaz mı?
Merhabalar ben tam 6 gün varken akşam idrarıyla öğrenmiştim erken gebelik testinde. Ama senin için erken olabilir tabiki herkeste farklı oluyor burda neler okuyoruz sonuçta dilerim gönlünüze göre olurAdete 6 gün kala idrarda gebelik testi çıkar mı çıkmaz mı?
Adet döngünüz kaç gün sürüyorMerhabalar ben tam 6 gün varken akşam idrarıyla öğrenmiştim erken gebelik testinde. Ama senin için erken olabilir tabiki herkeste farklı oluyor burda neler okuyoruz sonuçta dilerim gönlünüze göre olur![]()
26 28 gün arası değişiyor.Adet döngünüz kaç gün sürüyor
Merhabalar. Bende çok fazla belirti vardı. Bel ağrısı ara ara kasık ağrılarım. Şuan sadece göğüs uçlarım sızlıyor. Ve inanılmaz hassasiyet var . Adet olmama 7 gün var erken gebelik testi yaptım biraz önce maalesef negatif birde oturdum ağladım. Sizce erken mi beklemelimiyim. Çok umutlanmistim. Pozitif olabilme ihtimali var mı ne olur yardımcı olun fikirlerinizi beyan Edin bana da.Kızlar ne durumdasınız benimde 7 gün kaldı kendimde belirti arıyorum ama yok geçen hafta olan belirtiler hepsi kayboldu resmen :/
Merhaba ben de 2 ay önce düşük yaptım bu ay adet günüme 7 gün varken bir gün süren lekelenmem oldu 2 gündür test yapıyorum ve negatifi görmek çok üzüyor hemen hemen aynı durumdayız acaba erken mi davranıyoruz umarım öyledirMerhabalar. Bende çok fazla belirti vardı. Bel ağrısı ara ara kasık ağrılarım. Şuan sadece göğüs uçlarım sızlıyor. Ve inanılmaz hassasiyet var . Adet olmama 7 gün var erken gebelik testi yaptım biraz önce maalesef negatif birde oturdum ağladım. Sizce erken mi beklemelimiyim. Çok umutlanmistim. Pozitif olabilme ihtimali var mı ne olur yardımcı olun fikirlerinizi beyan Edin bana da.
Ya bilmiyorum ama aşırı duygusal, halsizim,gerginim,duygu durum bozukluğu var acaba kan versem çıkar mı hep bir hayalim cocuk çok severim . Korunuyorduk bu ay bıraktık eşim de bende çok istiyoruz lütfen dua edin bana daMerhaba ben de 2 ay önce düşük yaptım bu ay adet günüme 7 gün varken bir gün süren lekelenmem oldu 2 gündür test yapıyorum ve negatifi görmek çok üzüyor hemen hemen aynı durumdayız acaba erken mi davranıyoruz umarım öyledir
O kadar iyi anlıyorum ki benim de en büyük hayalim anne olmak. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Haberleselim adet gunumuzde test yapıp birbirimize söyleyelim . Dualarım tüm evlat hasreti ve cekenlerleYa bilmiyorum ama aşırı duygusal, halsizim,gerginim,duygu durum bozukluğu var acaba kan versem çıkar mı hep bir hayalim cocuk çok severim . Korunuyorduk bu ay bıraktık eşim de bende çok istiyoruz lütfen dua edin bana da![]()
Adet gününüz ne zaman sizinO kadar iyi anlıyorum ki benim de en büyük hayalim anne olmak. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Haberleselim adet gunumuzde test yapıp birbirimize söyleyelim . Dualarım tüm evlat hasreti ve cekenlerle![]()
Erken tabiki test için ama bekleyemem diyorsanız bi kan verin ufakta olsa bi değer çıkar gebeyseniz eğer.Merhabalar. Bende çok fazla belirti vardı. Bel ağrısı ara ara kasık ağrılarım. Şuan sadece göğüs uçlarım sızlıyor. Ve inanılmaz hassasiyet var . Adet olmama 7 gün var erken gebelik testi yaptım biraz önce maalesef negatif birde oturdum ağladım. Sizce erken mi beklemelimiyim. Çok umutlanmistim. Pozitif olabilme ihtimali var mı ne olur yardımcı olun fikirlerinizi beyan Edin bana da.
Bu ay ilk denemeniz mi sizin?Ya bilmiyorum ama aşırı duygusal, halsizim,gerginim,duygu durum bozukluğu var acaba kan versem çıkar mı hep bir hayalim cocuk çok severim . Korunuyorduk bu ay bıraktık eşim de bende çok istiyoruz lütfen dua edin bana da![]()
Evet ilk denememiz 7 aylık evliyim . Eşim korunuyorduBu ay ilk denemeniz mi sizin?
Evet ilk denememiz 7 aylık evliyim . Eşim korunuyordu
Canım benim bugün 6 gün var ve sonuç böyle ama sonuç ne dersen bilmiyorumAdete 6 gün kala idrarda gebelik testi çıkar mı çıkmaz mı?
Ben gittim amh vs bütün değerlerim normal doktor gayet iyi dedi eşim gitmedi klasik erkek tiplemesiİnşallah ilk denemede gebe kalırsınız fakat çok yenisiniz niye bu kadar üzüldünüz benim 4 yıl oldu. Bu kadar üzülür stres yaparsanız psikolojik olarak olmaz. Birde gebelik planladığınız için eşiniz ve siz doktor kontrolüne gittiniz mi böyle daha sağlıklı ilerlersiniz tavsiyemdir
Negatif sanırım. Hakkımızda hayırlısı olsunCanım benim bugün 6 gün var ve sonuç böyle ama sonuç ne dersen bilmiyorum![]()