• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 6 gün kala gebelik belli olur mu

Adete 6 gün kala idrarda gebelik testi çıkar mı çıkmaz mı?
Merhabalar ben tam 6 gün varken akşam idrarıyla öğrenmiştim erken gebelik testinde. Ama senin için erken olabilir tabiki herkeste farklı oluyor burda neler okuyoruz sonuçta dilerim gönlünüze göre olur 🙏

Kızlar merhaba reglime 6 gün kaldı bu ay yumurtlama günlerini degerlendirdik dün inanılmaz bir bel ağrısıyla tutuldum kaldım ortası hala acıyor ilk defa böyle oldum bacaklarım sanki spor yapmışım gibi kaslarım çok kotu durumda zor yürüyorum normalde göğüslerim şişer ve agrirdi ama bu ay yok ateş basması veya diğer regl belirtileri çok az test yapsam çıkmaz daha 6 gün var böyle bı durum yaşayan oldu mu

Kızlar ne durumdasınız benimde 7 gün kaldı kendimde belirti arıyorum ama yok geçen hafta olan belirtiler hepsi kayboldu resmen :/

Kızlar ne durumdasınız benimde 7 gün kaldı kendimde belirti arıyorum ama yok geçen hafta olan belirtiler hepsi kayboldu resmen :/
Merhabalar. Bende çok fazla belirti vardı. Bel ağrısı ara ara kasık ağrılarım. Şuan sadece göğüs uçlarım sızlıyor. Ve inanılmaz hassasiyet var . Adet olmama 7 gün var erken gebelik testi yaptım biraz önce maalesef negatif birde oturdum ağladım. Sizce erken mi beklemelimiyim. Çok umutlanmistim. Pozitif olabilme ihtimali var mı ne olur yardımcı olun fikirlerinizi beyan Edin bana da.

Merhabalar. Bende çok fazla belirti vardı. Bel ağrısı ara ara kasık ağrılarım. Şuan sadece göğüs uçlarım sızlıyor. Ve inanılmaz hassasiyet var . Adet olmama 7 gün var erken gebelik testi yaptım biraz önce maalesef negatif birde oturdum ağladım. Sizce erken mi beklemelimiyim. Çok umutlanmistim. Pozitif olabilme ihtimali var mı ne olur yardımcı olun fikirlerinizi beyan Edin bana da.
Merhaba ben de 2 ay önce düşük yaptım bu ay adet günüme 7 gün varken bir gün süren lekelenmem oldu 2 gündür test yapıyorum ve negatifi görmek çok üzüyor hemen hemen aynı durumdayız acaba erken mi davranıyoruz umarım öyledir

Merhaba ben de 2 ay önce düşük yaptım bu ay adet günüme 7 gün varken bir gün süren lekelenmem oldu 2 gündür test yapıyorum ve negatifi görmek çok üzüyor hemen hemen aynı durumdayız acaba erken mi davranıyoruz umarım öyledir
Ya bilmiyorum ama aşırı duygusal, halsizim,gerginim,duygu durum bozukluğu var acaba kan versem çıkar mı hep bir hayalim cocuk çok severim . Korunuyorduk bu ay bıraktık eşim de bende çok istiyoruz lütfen dua edin bana da🙏

Ya bilmiyorum ama aşırı duygusal, halsizim,gerginim,duygu durum bozukluğu var acaba kan versem çıkar mı hep bir hayalim cocuk çok severim . Korunuyorduk bu ay bıraktık eşim de bende çok istiyoruz lütfen dua edin bana da🙏
O kadar iyi anlıyorum ki benim de en büyük hayalim anne olmak. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Haberleselim adet gunumuzde test yapıp birbirimize söyleyelim . Dualarım tüm evlat hasreti ve cekenlerle🙏🏻🙏🏻

O kadar iyi anlıyorum ki benim de en büyük hayalim anne olmak. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Haberleselim adet gunumuzde test yapıp birbirimize söyleyelim . Dualarım tüm evlat hasreti ve cekenlerle🙏🏻🙏🏻
Adet gününüz ne zaman sizin

Erken tabiki test için ama bekleyemem diyorsanız bi kan verin ufakta olsa bi değer çıkar gebeyseniz eğer.

Bu ay ilk denemeniz mi sizin?

Evet ilk denememiz 7 aylık evliyim . Eşim korunuyordu

İnşallah ilk denemede gebe kalırsınız fakat çok yenisiniz niye bu kadar üzüldünüz benim 4 yıl oldu. Bu kadar üzülür stres yaparsanız psikolojik olarak olmaz. Birde gebelik planladığınız için eşiniz ve siz doktor kontrolüne gittiniz mi böyle daha sağlıklı ilerlersiniz tavsiyemdir

Eklentiler

• IMG_0715.webp
    IMG_0715.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 3.539
İnşallah ilk denemede gebe kalırsınız fakat çok yenisiniz niye bu kadar üzüldünüz benim 4 yıl oldu. Bu kadar üzülür stres yaparsanız psikolojik olarak olmaz. Birde gebelik planladığınız için eşiniz ve siz doktor kontrolüne gittiniz mi böyle daha sağlıklı ilerlersiniz tavsiyemdir
Ben gittim amh vs bütün değerlerim normal doktor gayet iyi dedi eşim gitmedi klasik erkek tiplemesi 😀

Hayırlı akşamlar kızlar. Bizde geçen ay denedik, hamileliğin bütün belirtilerini taşıyordum resmen ama maalesef olmadı kismet değilmiş. Bu ay tekrar denedik daha adetime 12 gün falan var aşırı gerginim hayirlisiyla olur inşaAllah . Benim gibi Bekleyen herkese nasip olsun insaAllah

Back
X