Adete 6 gün kala gebelik belli olur mu

Hayırlı akşamlar kızlar. Bizde geçen ay denedik, hamileliğin bütün belirtilerini taşıyordum resmen ama maalesef olmadı kismet değilmiş. Bu ay tekrar denedik daha adetime 12 gün falan var aşırı gerginim hayirlisiyla olur inşaAllah . Benim gibi Bekleyen herkese nasip olsun insaAllah
Aminn Rabbım hepimizi sevindirsinn🙏🙏🙏

Ya bilmiyorum ama aşırı duygusal, halsizim,gerginim,duygu durum bozukluğu var acaba kan versem çıkar mı hep bir hayalim cocuk çok severim . Korunuyorduk bu ay bıraktık eşim de bende çok istiyoruz lütfen dua edin bana da🙏
Daha yeni korunmayı bırakmışsınız bismillah diyin 😅, hemen olmadığını bilerek ilerlerseniz sizin için daha rahat olur. Yada doktora danışıp planlayın bazen kendi başımıza bilgiler yetersiz kalıyor. Yumurtlama günü her kadının farklı ve kimisi adetten bir gün sonra çatlar bilemeyiz. Buradaki bilgiler, tecrübeler bir yere kadar. 🌸

Daha yeni korunmayı bırakmışsınız bismillah diyin 😅, hemen olmadığını bilerek ilerlerseniz sizin için daha rahat olur. Yada doktora danışıp planlayın bazen kendi başımıza bilgiler yetersiz kalıyor. Yumurtlama günü her kadının farklı ve kimisi adetten bir gün sonra çatlar bilemeyiz. Buradaki bilgiler, tecrübeler bir yere kadar. 🌸
Bugün sabah kan verdim. Maalesef 0.100 . Adet olmama 6 gün var erken mi yada olmuş olsaydı çıkardı değil mi kanda

Bugün sabah kan verdim. Maalesef 0.100 . Adet olmama 6 gün var erken mi yada olmuş olsaydı çıkardı değil mi kanda
Geç döllenme olabilir belki herkesin adetten önce pozitif çıkmaz yada değerleri yükselmez. Siz regli zamanınızı bekleyin. Olmazsanız tekrar kan verin.

IMG-20240123-WA0008.webp
IMG-20240123-WA0002.webp

Adetime 6 gün var bu sabah yaptığım test böyle çıktı. Yarısı pembe sanki gölge gibi bi çizgi var yarın tekrar yapicam ama stres oldum

Eklentiler

• 1000047024.webp
    1000047024.webp
    4 KB · Görüntüleme: 1.305
Back
X