- 27 Ağustos 2022
- 555
- 629
- 33
- Konu Sahibi Mother Night
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimBencede var hayırlı olsun sabah ilk idrarla yapın daha iyi sonuç alırsınız sonra da kan verin
Var bence hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı na
Ağzından bal damlıyorVar bence hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Diyorum ya kendime çok kızıyorum yapma kızım etme dur falanVar ama adet gününü bekle öyle kan ver testin varsa sabahları ilk idrarla yap adet gününe kadar koyulaşmayı görürsün hemde o heyecanı yaşarsın![]()
Bence olmasa çıkmazdı umutsuz olmayın niye olmasın ki hem bi sebep yoksa vardır vardırAğzından bal damlıyorAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah yanıltmaz bu test beni
![]()
Yaaaa inşallah vardırBence olmasa çıkmazdı umutsuz olmayın niye olmasın ki hem bi sebep yoksa vardır vardıryoksada yine denersiniz sıkmayın canınızı
Çok haklısın sabah idrarı ile net belli olur durdurabilirsem kendimi ☺2-3 günde bir tekrarlarsanız ve rengin koyulaştığını görürseniz iyi haber. ama peş peşe yapınca veya ilk idrarla yapmayınca çok net belli olmuyor.
insan durduramıyor gerçekten ben de 3 test yaptım bu ay maalesef hepsi negatif çıktı. yarın veya bu hafta içinde bir gün regl olmam gerek. bakalım bir sonraki aya inşallah.Çok haklısın sabah idrarı ile net belli olur durdurabilirsem kendimi ☺
Ikisindede görünüyor bence hamilesiniz hayırlı olsunDurduramıyorum kendimi test yapmaktan nasıl bir psikoloji anlamıyorum hem kızıyorum kendime hemde yapmaktan geri durmuyorum ikinci testim böyle kan vermekten yoruldum net çizgi görememekten de yoruldum![]()
Bu sabah yapamadımteatim kalmadı elimde ama sipariş verdim gelince tekrarlıcam ayrıca kendimi frenlemem lazım 30 adet test olsa 30'unu da yaparım heraldeYine yaptınız mı
Merak ettim sonucunuz ne oldu
Geç döllenme olabilir.ne zaman yumurtlama oldu çatlama ne zaman oldu.Regl olmama iki gün var testi tekrarladım ama negatif sonuç olsa daha koyu çıkardı diye düşünüyorum olmadi bu ay da çok yoruldum artık![]()