Adete 6 gün kala gebelik testi

Mother Night

I hope
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
555
629
33
Kızlar adetime 6 gün var ben dayanamayıp test yaptım sonuç böyle çizgi var gibi geldi sizce var gibi mi gözlerim bozuldu☺ 1662466576248..webp

Şöyle düşündüm ben Rabbim beni çok seviyormuş ki ondan bana evlat nâsip etmemiş. Şimdi inanıyorum olacağina asla umudumu yitirmedim yaşım evet 28 ama kanser atlattım yumurtalık kanseri ve sağ yumurtalığım alındı erken menopoz olur diye de korkuyorum ama Allah'a bıraktım kendimi Neylerse güzel eyler.
Merhaba hayat Yumurtalık kanseri atlattığını söylemişsin şu an 26 yaşındayım ve aynı tanıyı aldım sağ Yumurtalık alındı pazartesi kemoterapiye başlayacağım. Süreç hakkında bilgi verebilir misin çünkü ölümcül bir hastalık ve iyileşebilir miyim çocuğum olur mu düye düşünmekten kafayı yiyeceğim ..

Merhaba hayat Yumurtalık kanseri atlattığını söylemişsin şu an 26 yaşındayım ve aynı tanıyı aldım sağ Yumurtalık alındı pazartesi kemoterapiye başlayacağım. Süreç hakkında bilgi verebilir misin çünkü ölümcül bir hastalık ve iyileşebilir miyim çocuğum olur mu düye düşünmekten kafayı yiyeceğim ..
Cok geçmiş olsun Allah şifa versin sen daha önce düşük yapmıştın sanırm link tanıdık geldi Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin

Back
X