Adete 6 gün kala

Mevsim4747

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
373
365
23
Gunaydinlar selamlar cümleten 4 mart adetim 23 gunde bir adet olanlardanim o yuzden yumurtlamam erken oluyor 27 mart adetim yumurtlama haftasindan beri gecmeyen meme ucu agrisi var ve son 3 gundurde sag kasik batmasi oluyor aniden giriyor beni iki buklum ediyor geciyor saniyelik ama beyaz akintimin fazlastigini fark ettim bügünde sag kasik agrisi bi hayli fazla olmaya basladi sizlerde de belirtiler nelerdir benim gibi adeti 27 mart olanlar veya yakin olanlar sizlerinde belirtilerini ögrenebilirmiyim

Günaydın canm aleykumesselam. 28 mart benim adet tarihim. Brn çatlatma iğnesi de olmuştum. Şuan belim kopuyo ağrıdan. Göğüslerim de atıyor ara ara ve akıntı ve gazzz ve kasıklarda ağrı bebek istiyorsan inAllah hamiş olursun oluruz

Amin ınşallah kuzum ya igne olali kac gun oldu eger 14 gun gectiyse onun etkileri gitmistir yok daha 14 gun dolmadiysa onun belirtileridir bende olmustum o igneden 14 gun boyunca hemen hemen gebe gibiydim icinde gebelik hormonu var cunku testlerim hep pozitifti agostos ayinda olmustum onda tutmamisti eylulde kendigilinden olmustum kasimda kalp atisi olmadigi icin kurtaj olmustum 5 ay oldu olali bayagi bi belirti var ama insallah seninde tutmustur döngulerin kac haftada bir benim cok erken takvime gore 2hafta3gunluk zaten 3hafta olunca gebeligimi ögreniyorum iki gebelik yasadim onlarda 3hafta olunca silik cizgi beta 13 ile 25 cikmisti bu belirtilerimde onceki gebeliklerime benziyor ama ikimizinde hayirlisi olsun kuzum ya

İğneden 6 gen sonra test yapmıştım etkisi geçmişmi diye tek çizgiydi geçmiştim. Adet döngüm 28 gün. Hakkımızda hayırlısı diyorum . Daha çok var adetime onun için pek umutlandırmıyorum kendimi. Senin söylediğin gibi de ol bilir.

Benim adet tarihim de 28 Mart 7 gün var. Benim yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti başladı özellikle uç bölgesi kasıklarım batıyor ağrıyor. Şuan sanki adet olacakmışım gibi ara ara ağrılarım oluyor. Dün gece de uyurken sağ bacağım çok ağrıdı. Bende böyle inşallah hamileyizdir.

Hemen hemen ayni belirtilerimiz takvime gore 2hafta3 gunluk gebe gosteriyor dongum kisa oldugu tam 3 hafta 1 gunluk olunca gebeligimi ogreniyorum siz de 4haftalik olunca ogreniyonuz sanirim donguleriniz 28 gunde bir sanirim

BENİMDE BAT 28 MART hiç belirti yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…