Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence reglinize 4 gun kala falanda yapin suan cok erken. Ve bu erken gebelik testleri hep yanlış çıkıyor beni 2 kez hayal kırıklığına uğrattı umarim sizde gebelik vardiradetime 7 gun kala yaptım sizce sonuc nedir?
5 dakika bile olmadan ciktı 6 gün var canim dayanamadığım dan dolayı bir tane daha yaptım oda böyle cıktı.2. Çizgi var gibi Kaç dakika da çıktı ve bat a ne kadar var
bende öyle düşünüyorum canım inşallah hayal kırıklıgı yaşamam canımBence kan testi verin burada ikinci çizgi görünüyor
sanki cok hafif bir cizgi var canımŞuna da bakar mısınız
Keşke teşekkürlersanki cok hafif bir cizgi var canım
Lütfen cevap verir misiniz nasıl hayal kırıklığına uğrattı yanlış mı gösterdiBence reglinize 4 gun kala falanda yapin suan cok erken. Ve bu erken gebelik testleri hep yanlış çıkıyor beni 2 kez hayal kırıklığına uğrattı umarim sizde gebelik vardir
Tabiki yanlış gösterdi. Kana gittim hamile değilim. Bir kerede şöyle oldu. İki tane gebelik testi yaptım o da farklı bir markaydı ikiside pozitif gösterdi yine kana gittim yine hamile değilim. O yüzden artık reglim geçmeden test falan yapmıyorum zaten reglimde gecikmiyor bı bu ay gecikti ondada normal kaset test yaptım negatifti. Kaset testler daha doğru gösteriyor ilişki üzerinden 15-16 gün geçmesi gerekiyor kaset test icinLütfen cevap verir misiniz nasıl hayal kırıklığına uğrattı yanlış mı gösterdi
Tabi bende oldu diye sizdede gebelik yok diyemem ama sabırla bekleyin ya da kan verin netlik kazansın. İnşallah gebesinizdirLütfen cevap verir misiniz nasıl hayal kırıklığına uğrattı yanlış mı gösterdi
Amin inşallahTabi bende oldu diye sizdede gebelik yok diyemem ama sabırla bekleyin ya da kan verin netlik kazansın. İnşallah gebesinizdir