Benimde negatif çıktı 7 gün kala şuan 3 gün var birazdan test aldip yarın sabah yapicamKizlarr yumurtlamama 1 gun kala korunmasiz iliski olmustu simdi adet olmama 7 gun var dayanamadim erken gebelik testi yaptim negatif cikti acaba sizce test icin erken miydi yoksa eger hamilelik olsaydi silik de olsa illaki bi cizgi cikar miydi ???
7 gun erken heralde ya biz aceleci davraniyoruzBenimde negatif çıktı 7 gün kala şuan 3 gün var birazdan test aldip yarın sabah yapicam
Benim de dun hafif bi sanci vardi gecti suan ne adet belirtisi yasiyorum ne de hamilelik belirtisi varŞuan kasikta anı iğne batması gibi birşey yaşıyorum sadece anı olup geçiyor acaba bu bir belirti mi
Yapsana simdi benim daha oncesinde 4 gun kala cikmisti ama nasip olmadi dustu bebegin :)Ay testi alıp şimdi mi yapsam
Bana da haber et merak ettiim:)Ay testi alıp şimdi mi yapsam
Bekliyoruum gonlunden ne geciyosa o olsun:)Yapıp size de haber vericem
İnşallah çift çizgiyi görürüm Eylül'de hsg çektirdim hiçbir sorun çıkmadı amh 3 doktor çok iyi dedi tüm değerlerim iyi bu ay klomen kullandım bakalım ise yaramış miBekliyoruum gonlunden ne geciyosa o olsun:)
Insallah yaramistir yap bi test bakalim :)İnşallah çift çizgiyi görürüm Eylül'de hsg çektirdim hiçbir sorun çıkmadı amh 3 doktor çok iyi dedi tüm değerlerim iyi bu ay klomen kullandım bakalım ise yaramış mi
Benim 7 gun var ya negatifi onemsemeli miyim bilemedimBenimde bu sabah negatif çıktı ben predictor early yaptım ben yanlış hesaplamışım batımı ilk defa bebii deniyorum o yüzden bir test daha aldım bu sefer kaset aldım b good denicem varsa hepsinde çıkıyor zaten onuda regl günü yapıcam
Daha erken olabilir diyor forumdakilerBenim 7 gun var ya negatifi onemsemeli miyim bilemedim
Evet oyle diyolar ne bileyim hic sevmiyorum bu ikilemleriDaha erken olabilir diyor forumdakiler
Ben de hayırlısı olsunEvet oyle diyolar ne bileyim hic sevmiyorum bu ikilemleri
Benim de üç gün var . Ben de aldım bugün test yarın deneyeceğim . Heyecanlıyım çok. Bir de regl olacak gibi bir ağrım var . Bir tık o üzüyor ama hayırlısıBenimde negatif çıktı 7 gün kala şuan 3 gün var birazdan test aldip yarın sabah yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?