Adete 7 gün kala silik çizgi

papatyaguven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2025
8
2
1
26
Adetime 7 gün var ve erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden yapılan bir test çizgi görüyorum ya da bana mı öyle geliyor, ne zaman kan vermeliyim adetimi beklemeli miyim

Eklentiler

• 1000021660.webp
    17 KB · Görüntüleme: 279
Adetime 7 gün var ve erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden yapılan bir test çizgi görüyorum ya da bana mı öyle geliyor, ne zaman kan vermeliyim adetimi beklemeli miyim
Çizgi var gibi duruyor ama ben testlere güvenmiyorum 3 aydır çocuk istiyorum hep çizgi var ama henüz gebe kalmadım bence bekleyin ya da predictor marka alın sanırım o doğru veriyormuş

Teşekkür ederim bende 2 aydır istiyorum ikimizin de henüz çok yeni güzel haberler alırsın umarım
İnşallah vardır benim 4. Ay beklemedeyim çok kasmadık bu ay test vs evimde de yok yumurtlamam yeni bitti diye düşünüyorum adetime 11 gün gösteriyor

Benimde adetime 5 gün kala silikti beta 20 ile erken öğrendim şimdi 7 haftalığız inşallah vardır allah gönlünüze göre versin

Merhaba belirtileriniz var mıydı da erken gebelik testi yaptınız benimde 3 gun var gogus belirtisi disinda belirtim yok guzelde degerlendirdik test yapsam mi beklesem mi ikilemindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…