- 9 Haziran 2025
- 8
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi papatyaguven
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi var gibi duruyor ama ben testlere güvenmiyorum 3 aydır çocuk istiyorum hep çizgi var ama henüz gebe kalmadım bence bekleyin ya da predictor marka alın sanırım o doğru veriyormuşAdetime 7 gün var ve erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden yapılan bir test çizgi görüyorum ya da bana mı öyle geliyor, ne zaman kan vermeliyim adetimi beklemeli miyim
İnşallah vardır benim 4. Ay beklemedeyim çok kasmadık bu ay test vs evimde de yok yumurtlamam yeni bitti diye düşünüyorumTeşekkür ederim bende 2 aydır istiyorum ikimizin de henüz çok yeni güzel haberler alırsın umarım![]()
Hamilesiniz benimde 6 gün varken çıkmıştıAdetime 7 gün var ve erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden yapılan bir test çizgi görüyorum ya da bana mı öyle geliyor, ne zaman kan vermeliyim adetimi beklemeli miyim
Benimde adetime 5 gün kala silikti beta 20 ile erken öğrendim şimdi 7 haftalığız inşallah vardır allah gönlünüze göre versinAdetime 7 gün var ve erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden yapılan bir test çizgi görüyorum ya da bana mı öyle geliyor, ne zaman kan vermeliyim adetimi beklemeli miyim
Çok teşekkür ederim inşallahBenimde adetime 5 gün kala silikti beta 20 ile erken öğrendim şimdi 7 haftalığız inşallah vardır allah gönlünüze göre versin
Kan verdiniz mi sonucunuzu merak ettimÇok teşekkür ederim inşallah
Merhaba belirtileriniz var mıydı da erken gebelik testi yaptınız benimde 3 gun var gogus belirtisi disinda belirtim yok guzelde degerlendirdik test yapsam mi beklesem mi ikilemindeyimAdetime 7 gün var ve erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden yapılan bir test çizgi görüyorum ya da bana mı öyle geliyor, ne zaman kan vermeliyim adetimi beklemeli miyim
Belirtim normal adet belirtileri vardı farklı bir şey yoktu ama çok emin gibiydim adet oldum bugünMerhaba belirtileriniz var mıydı da erken gebelik testi yaptınız benimde 3 gun var gogus belirtisi disinda belirtim yok guzelde degerlendirdik test yapsam mi beklesem mi ikilemindeyim
1 gün gecikmeyle adet oldum bugünKan verdiniz mi sonucunuzu merak ettim
Hayırlısı olsun hakkınızda testler yanıltabiliyor bazen bende de çok olmuştu illaki vakti zamanı vardır inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsınız1 gün gecikmeyle adet oldum bugün