Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime 7 gün var ve erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden yapılan bir test çizgi görüyorum ya da bana mı öyle geliyor, ne zaman kan vermeliyim adetimi beklemeli miyim
Adetime 7 gün var ve erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden yapılan bir test çizgi görüyorum ya da bana mı öyle geliyor, ne zaman kan vermeliyim adetimi beklemeli miyim
Çizgi var gibi duruyor ama ben testlere güvenmiyorum 3 aydır çocuk istiyorum hep çizgi var ama henüz gebe kalmadım bence bekleyin ya da predictor marka alın sanırım o doğru veriyormuş