Gebeliğe Hazırlık Adete 7 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sdemiroglu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
119
86
18
31
Kızlar bu ay yumurtlama günümü de hesap ederek deneme yaptık. Yumurtlama günüm yaklaşık 20 ocaktı ama biz 14 ünde başladık. Bir haftadır da her gün kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum beyaz akıntım var ve kasıklarıma bazen bıçak saplıyorlar sanki. Normalde adet öncesi böyle belirtilerim olmaz. Birde bu belirtiler adete 10-12 gün kala başladı. Bugün gittim meraklı melahat erken gebelik testi aldım negatif çıktı adetime 7 gün var. Moralim baya bozuldu. Sizce hamile olsam çıkarmıydı?

7 gun once test de dgl de kanda cikar cnm belki hamilesindir testler genelde gecikmelerden sonra dogru ckyr bnde suan adetime 9 gun kala kan verdm kanda cikti testim silikti az ama her test bir olmuyor bi kan verirsin olmazsa❤ insAllah vardir canim

İnşallah çok teşekkür ederim

bende aynılarını yaşadım çok üzülmüştüm negatif çıkınca ama regl geçtikten sonra denemek gerekiyormuş. ben reglden 2 gün sonra denedim pozitif çıktı. bence regl den sonra dene ya da kan testi yaptır. :)

Valla söz verdim kendime artık reglim geçene kadar test yapmicam diye hep üzülüyorum böyle olunca artık reglim geçerse kan veririm inşallah çıkar. Yinede ümit verdiğiniz için çok teşekkürler :)

Sanki ben yazdım sandım yumurtlama 20 ocak benim de aynı belirtiler aynı karın ağrısı ve inanılmaz göğüs hassasiyeti var bende de daha 9 gün var reglime de hayırlısı bakalım

merhaba hanımlar ben yeni uyeyim adetime 7 gün var ve 9 gün kala test yaptım saatlerce beklemesine rağmen hiç bisey çıkmadi bu testide bu öğleden sonra yaptım yani 7 gün kala ve çok hafif silik çizgi görüyorum ben sizce yanılıyor muyum acaba gebelik varmıdır mide yanması ve sağ kasıkta batma bacağa kadar vuran yel tarzı bi sızı ve sürekli limon yiyorum

Eklentiler

• 20220110_202604.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 1.082
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…