- 15 Eylül 2023
- 23
- -4
- 1
- 28
- Konu Sahibi sessizpapatya__
-
Ebe arkadaşınızın bahsettiği uygulamayı hiç bilmiyorum ama olabilir de olmayabilir deGebelik varmıdır peki ?
Canım yakındık seninle adete nasıl belirtin varmı benim çatlamanın bugün 7.günü dün yoğun kremsi beyaz akıntı vardı bugün çok az sulu var yani sadece çamaşırımı ıslatıyor renk yok başka bi belirti yok ki bunlar adet öncesi de olabiliyor birde sağ kasık tarafımda doluluk hissi var ağrı desem yok arada hafif batma hissi var ama o da çok değilDaha çok var çıkmaz kan testinde maalesef
Bugün ben de umutsuzumCanım yakındık seninle adete nasıl belirtin varmı benim çatlamanın bugün 7.günü dün yoğun kremsi beyaz akıntı vardı bugün çok az sulu var yani sadece çamaşırımı ıslatıyor renk yok başka bi belirti yok ki bunlar adet öncesi de olabiliyor birde sağ kasık tarafımda doluluk hissi var ağrı desem yok arada hafif batma hissi var ama o da çok değilbugün nedense umutsuzlaştım
Canım normalde düzensizlik vardı ama ilk kez erken yumurtlama gördüm bu ay rahim filmi çekmiştim birde inositol başlamıştım ondandır erken yumurtlama oldu bilmiyorum adetten sonra 15.gün yumurtlama oldu işte bugün çatlamanın 7.günü eğer bebiş yoksa genelde yumurtlamadan sonra 13 14 gün adet geliyor yanı pazartesi yada Salı 16 17 ekime adet olmuş olurum diye düşünüyorum varsa pazar günü çıkar testte bence cumadan yapmaya başlayacam testi çünkü o gün 10.gün olacak çıkabilir daha önce öğrendiğim olmuştu bakalım inşallah gebeyizdir senin nezamandıBugün ben de umutsuzumbirkaç gün önce kasık ağrım falan vardı acaba mı diyordum da bugün kabızlık harici hiçbir belirtim yok, bi göğüslerim acıyor o da regl döneminde de olan bi şey zaten. Kaç gün kalmıştı canım senin bat'a
Pazartesi benim de aynen batımız aynıymış :)) ben yarın bi erken gebelik denicem ama umudum yokCanım normalde düzensizlik vardı ama ilk kez erken yumurtlama gördüm bu ay rahim filmi çekmiştim birde inositol başlamıştım ondandır erken yumurtlama oldu bilmiyorum adetten sonra 15.gün yumurtlama oldu işte bugün çatlamanın 7.günü eğer bebiş yoksa genelde yumurtlamadan sonra 13 14 gün adet geliyor yanı pazartesi yada Salı 16 17 ekime adet olmuş olurum diye düşünüyorum varsa pazar günü çıkar testte bence cumadan yapmaya başlayacam testi çünkü o gün 10.gün olacak çıkabilir daha önce öğrendiğim olmuştu bakalım inşallah gebeyizdir senin nezamandı
Ovalüsyon testi ile takip yapmışmıydın canımPazartesi benim de aynen batımız aynıymış :)) ben yarın bi erken gebelik denicem ama umudum yok
Evet 1'inde pik oldu 2'si gecesi muhtemelen ama gece test yapmadığım için 3'ünde gördüm çatlama oldu.Ovalüsyon testi ile takip yapmışmıydın canım
Benimde 1 de koyuya yakın 2 sinde tam koyu 3 catlamıstı aynıyız ama ben sadece 1 ve 2 Ekim değerlendirebildim çatlamayı değerlendiremedik inşallah ikimizde gebeyizdir bence yarın yaptığında çıkmayabilir varsa da bide ben hala ovalüsyon devam ediyorum genelde gebe kalınca o da koyulaşmaya başlıyor bugün hala silikti birkaç düşüğüm olmuştu onlarda 9.günden itibaren ovalüsyon koyulaşmaya başlardı öyle anlar 10 gün test yapardım silik şekilde çıkardı varsa yani eğer kaldıysam perşembe günü ovalüsyon koyulaşmaya baslar diye düşünüyorumEvet 1'inde pik oldu 2'si gecesi muhtemelen ama gece test yapmadığım için 3'ünde gördüm çatlama oldu.
Ben dün bile denedim ya erken gebeliğiBenimde 1 de koyuya yakın 2 sinde tam koyu 3 catlamıstı aynıyız ama ben sadece 1 ve 2 Ekim değerlendirebildim çatlamayı değerlendiremedik inşallah ikimizde gebeyizdir bence yarın yaptığında çıkmayabilir varsa da bide ben hala ovalüsyon devam ediyorum genelde gebe kalınca o da koyulaşmaya başlıyor bugün hala silikti birkaç düşüğüm olmuştu onlarda 9.günden itibaren ovalüsyon koyulaşmaya başlardı öyle anlar 10 gün test yapardım silik şekilde çıkardı varsa yani eğer kaldıysam perşembe günü ovalüsyon koyulaşmaya baslar diye düşünüyorum
Canımsın bende öyleyim bir sürü gebelik testi stoğum var ama cuma baslayacam yapmaya pazara kadar çıktı çıktı yoksa zaten yoktur..inşallah hamileyizdir testleri yapınca yaz bana mutlaka ama varya sıfır belirti hoş şuana kadar belirti yaşadımda ne olduBen dün bile denedim ya erken gebeliğimerak
Bas dönmesi bir gün çok şiddetli oldu devamında da su an sersemlik var olması muhtemel değil mi ? Nette erken gebelik belirtileri arasında baş dönmesi var diye biliyorumBulantı için çok erken ki zaten. Baş dönmeside genelde dizilerde oluyor. 4 5 gün daha bekleyip erken gebelik testi yapın
Ben yaşamadım baş dönmesi. Doğumdan sonra tansiyondan dolayı olmuştu sadece. Mide bulantısıda 5 haftalıkken başlamıştı. Ben adete 4 gün kala öğrendim. Göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkma vardı test yaptım çıkmıştım.Bas dönmesi bir gün çok şiddetli oldu devamında da su an sersemlik var olması muhtemel değil mi ? Nette erken gebelik belirtileri arasında baş dönmesi var diye biliyorum
Aslında 6 değil o 5, geçen bi soruda da yazdım başka bi üye hayır 6 dedi ama pakette adetten 5 gün önce olarak takvimlemişler. Aklınızda olsunAdete 7 gün var
6 gün var sanıp erken test yaptım sonuç negatif baktıkça baktıkça silik çizgi var mı diye kör olacağım
Olsa çıkarmıydı acaba bir gün bu kadar etkiler mi bilemedim
bu aydan umudu kesmelimiyim sizce ilk denememizdi hemen olacak sanıyor insan ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?